Burak kabul etmez diye düşünmüş olabilir ki istemiyor da zaten.Hayır avukat 10 kere bas bas işareti yapt.. İkisi de ADAM???
Niye Mevlüt demiyor bas işareti yaptın paranın yarisini sana yollucam demiyor?
Ama Mevlüt için karakter meselesiydi. Şuan bas bas diyip de ne bileyim Olsun ikisi de harikaydı.Burak kabul etmez diye düşünmüş olabilir ki istemiyor da zaten.
Yorumlara baktım da avukat için iyi reklam yaptı diyenler olmuş. Bence de çizeceği güvenilir imajı paradan daha önemli görmüş olabilir ki başarılı da oldu. Yoksa iki davayla o paranın alasını kazanır bölüşüp ne yapacak.Ama Mevlüt için karakter meselesiydi. Şuan bas bas diyip de ne bileyim Olsun ikisi de harikaydı.
Doğru yorum yapılıyor reklam yapti derken. Mevlüt ilk görüşmede dedi zaten "adam avukat böyle riske girmez" diye Zaten sosyal mdya diline düşme filan olaylarını da cok dillendirdilerYorumlara baktım da avukat için iyi reklam yaptı diyenler olmuş. Bence de çizeceği güvenilir imajı paradan daha önemli görmüş olabilir ki başarılı da oldu. Yoksa iki davayla o paranın alasını kazanır bölüşüp ne yapacak.
Neyse eli boş dönmelerindense böylesi daha iyi oldu. Herkes kazandı işler tatlıya bağlandı.Doğru yorum yapılıyor reklam yapti derken. Mevlüt ilk görüşmede dedi zaten "adam avukat böyle riske girmez" diye Zaten sosyal mdya diline düşme filan olaylarını da cok dillendirdiler
İkisi de TT oldular ama güvenleriyleNeyse eli boş dönmelerindense böylesi daha iyi oldu. Herkes kazandı işler tatlıya bağlandı.
Avukatın hesabını bulmuşlar bile. Yarın 10 bin olur takipçi sayısı.İkisi de TT oldular ama güvenleriyle
Genele acık olsaydı stalklardımAvukatın hesabını bulmuşlar bile. Yarın 10 bin olur takipçi sayısı.
Ekşi'de de başlık açmışlar. Adam o kadar para dökse yapamayacağı reklamı oturduğu yerden yaptı bundan sonra sırtı yere gelmez.Genele acık olsaydı stalklardım
Ahahah yaa Mevlüt daha iyi bence Şimdi taraf olmak istememEkşi'de de başlık açmışlar. Adam o kadar para dökse yapamayacağı reklamı oturduğu yerden yaptı bundan sonra sırtı yere gelmez.
https://eksisozluk.com/onur-burak-buyuksokmen--6097022
Bir de şöyle bir şey var. (Video var alta tıkla)Ahahah yaa Mevlüt daha iyi bence Şimdi taraf olmak istemem