Yamaç parlak diye mi 😱Yamaç hadi neyse de Vartolu'yu sevmem.Çok saçma bir karakter.
Yamaç parlak diye mi 😱Yamaç hadi neyse de Vartolu'yu sevmem.Çok saçma bir karakter.
Pazarları izleyecek şey yoktu buna sardım güzel gidiyor dizi ama dediğim gibi izlerken malum sahnelerde fenalık geçirebiliyorum bazenSen dünyada yokkende biz vadi izliyorduk
------
Böyle karısık polisiyeler hosuma gitmiyor ama senin izleme tuhaf 😱😱😱
Bilmiyorum ki ama sanırım yok gözüme çarpmadıForumda Beşiktaşlıların soyu tükenme tehlikesi altında tekrar dönmen iyi oldu
Şu anda forumda mı o EmreEvet ama yorumlarda samimiyet hissediliyor bu cidden etkili üye olma konusunda. Ben fazla mizahlı ve uyum sağlayan biri değilim ama bu ortamlarda olmak güzel
Sende @Emre Ozansoy gibi o sahneler için demekPazarları izleyecek şey yoktu buna sardım güzel gidiyor dizi ama dediğim gibi izlerken malum sahnelerde fenalık geçirebiliyorum bazen
Benim içim ne zaman çökmüş be , şaşırdın mı ayol?Bilmiyorum ki ama sanırım yok gözüme çarpmadıForumda genç olup içi göçmüş gocamanları tek tek açtık biz sende açılırsın örnek @12.Adam adam onu gözlemle yeter
------
Sende @Emre Ozansoy gibi o sahneler için demek
Eski versionun böyle değildiBenim içim ne zaman çökmüş be , şaşırdın mı ayol?
Nasılmışım bir desene heleEski versionun böyle değildi
Senden bunları duyacağım aklıma gelmezdiiçi göçmüş gocaman
Bu forumun genç üyeleri çoğu öyle malesef hayattan bıkmıs gibi bizde onun tam zıttıyızSenden bunları duyacağım aklıma gelmezdi
Bende öyleyim ne ara beni o kategoriye koyuverdin.Bu forumun genç üyeleri çoğu öyle malesef hayattan bıkmıs gibi bizde onun tam zıttıyız
Aaa yok şimdiki versionun iyi şuan cicisinBende öyleyim ne ara beni o kategoriye koyuverdin.
@12.Adam tam bir yorum okuyucu forumda gözlemci ödülü olsa ona vermemiz lazımBilmiyorum ki ama sanırım yok gözüme çarpmadıForumda genç olup içi göçmüş gocamanları tek tek açtık biz sende açılırsın örnek @12.Adam adam onu gözlemle yeter
------
Sende @Emre Ozansoy gibi o sahneler için demek
İşte objektiflik , işte tarafsızlık@12.Adam tam bir yorum okuyucu forumda gözlemci ödülü olsa ona vermemiz lazım
Ben nickimden memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?