xBUGRAx
Süper Emekli
Reyhan - Ezgi vol 2 desene şuna.
Ben onları bu 2. gelişlerinde tanıdım. Reyhan'ı sevdim dün dizilerde oynamak istiyordu.
Reyhan - Ezgi vol 2 desene şuna.
Güzel hanım ağa olur ondan. Kötü enerjisi yetiyor.Ben onları bu 2. gelişlerinde tanıdım. Reyhan'ı sevdim dün dizilerde oynamak istiyordu.
En sevdiğim gündüz entrikası bu ya açık kalıp yemek yapmakKadın acıkmış spagetti yaptı gelinler hepsinden ikişer çatal yedi acıkmışım dedi Fatih de iyi yaptın gı diyor.
Yapmacık kadın o ya. Ev kızı imajı şuan Zahide'mde.Zuhal'in evimizin kızı imajı alacak zaten seyircilerini.
Valla tam Unutma Benilik. Benim de aklıma gelmişti bu.Dizide oynatacağım onu günlük diziye yakışır.
Genç kız gibi olmuş maşallah.
Halise de ayrı bir vaka.
O kadının da ne dediği anlaşılmıyor bir tek şarkı söylerken anlıyorum.Kaynanası kalsın o gitsin uyuz kız.
O kadının da ne dediği anlaşılmıyor bir tek şarkı söylerken anlıyorum.Acayip Tiplerdeki adam gibi.
Bu program bizde olsa şimdi PT'ye taşımıştık eleme gecesi de Cumartesi yapardık. Format kanalı Show ya, diğerlerinde harcanıyor işler. 😎Saçı eskisine dönmüş hemen çıkan boya mı yapmışlar reyting için. 😱 😱
Nurten, bu tulumba mı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?