Bişey olmadı kadn dna yaptıracak. Emine napsın o an? Sessizce ağladı gariban:/Peki ne oldu ben bugün bakmadım hiç de evde olmadığımdan ayrıldılarmı Emile ile o adam
Bişey olmadı kadn dna yaptıracak. Emine napsın o an? Sessizce ağladı gariban:/Peki ne oldu ben bugün bakmadım hiç de evde olmadığımdan ayrıldılarmı Emile ile o adam
Tam ŞOK Yarın bakmak lazım.Yarın nişanları olacaktı. Adamın çocuğu çıktı.
Hanifeyi umreye kim yolladı Zuhal mi? Esra umreye yolluyor herkesi artık Seneye Nihat hatipoğluyla program yapacak
Tıpa tıp aynısını annem de dedi. 😱 "Hanifenin aklı varsa eğer programa gelmez"Hanifenin aklı varsa eğer programa gelmez ne güzel umreye gitti geleyim demesin bence
😱Aaa çocuğumu varmışş gerçektenmii ne çok yakışmışlardı ya üzüldüm şimdi ya
Bişey olmadı kadn dna yaptıracak. Emine napsın o an? Sessizce ağladı gariban:/
Tam ŞOK Yarın bakmak lazım.
Tıpa tıp aynısını annem de dedi. 😱 "Hanifenin aklı varsa eğer programa gelmez"
O gün izlediğimde Serkan Hanife'ye çağrı yapmıştı, Hanife de geldi mi hemen? 😱 Yohh artık, açıyorum hemen.Hanife ile Serkan çok tatlı değil mi ya. @Forumdash @Yiğitt
Telefonla bağlandı gelmedi. Ama aç aç Ali'nin eski sevgilisi Nurlana geldi bugün çok heyecanlı Zuhal.O gün izlediğimde Serkan Hanife'ye çağrı yapmıştı, Hanife de geldi mi hemen? 😱 Yohh artık, açıyorum hemen.
Garibim Esin.
Açtım göremeyince hayal kırıklığına uğradım.Telefonla bağlandı gelmedi. Ama aç aç Ali'nin eski sevgilisi Nurlana geldi bugün çok heyecanlı Zuhal.
Gözlerinde bir şey var ama dikkat ettin mi? Tek gözü daha koyu renk.Açtım göremeyince hayal kırıklığına uğradım.
Nurlana güzelmiş.
O kadar dikkat etmedim, göremeyince kapattım. Yeğenlerim var bizde, çizgi film açtılar.Gözlerinde bir şey var ama dikkat ettin mi? Tek gözü daha koyu renk.
Çizgi film sana daha uygun bir yayın olur keyifli seyirler bir tanem.O kadar dikkat etmedim, göremeyince kapattım. Yeğenlerim var bizde, çizgi film açtılar.
Zuhal'de oynayıp halay çekip gülüyorlardı sadece 1 saniye sonra müzik değişti ağlamaya başladılar. Bu programı psikologların ve psikiyatristlerin incelemesi lazım. @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı
Annesiyle talip arayan kız.Huriyemi o kim hangisinde zuhal demi ben bugün esraya baktım annemle sarma sararken ya
Annesiyle talip arayan kız.
Zuhal'de evet. Bundan sonra Zuhal'de olanları seni etiketlemiyim hiç izlemiyorsun sanırım ama Seda ve Esra'da etiketlerim.Zuhalde mi bu kız peki ben bugün hiç açmadım esrayı izledim annemde seda sayanı izler
Zuhal'de evet. Bundan sonra Zuhal'de olanları seni etiketlemiyim hiç izlemiyorsun sanırım ama Seda ve Esra'da etiketlerim.