Bişey olmadı kadn dna yaptıracak. Emine napsın o an? Sessizce ağladı gariban:/Peki ne oldu ben bugün bakmadım hiç de evde olmadığımdan ayrıldılarmı Emile ile o adam
Bişey olmadı kadn dna yaptıracak. Emine napsın o an? Sessizce ağladı gariban:/Peki ne oldu ben bugün bakmadım hiç de evde olmadığımdan ayrıldılarmı Emile ile o adam
Tam ŞOKYarın nişanları olacaktı. Adamın çocuğu çıktı.
Hanifeyi umreye kim yolladı Zuhal mi? Esra umreye yolluyor herkesi artıkSeneye Nihat hatipoğluyla program yapacak
![]()
Tıpa tıp aynısını annem de dedi. 😱 "Hanifenin aklı varsa eğer programa gelmez"Hanifenin aklı varsa eğer programa gelmezne güzel umreye gitti geleyim demesin bence
😱Aaa çocuğumu varmışş gerçektenmii ne çok yakışmışlardı ya üzüldüm şimdi ya
Bişey olmadı kadn dna yaptıracak. Emine napsın o an? Sessizce ağladı gariban:/
Tam ŞOKYarın bakmak lazım.
Tıpa tıp aynısını annem de dedi. 😱 "Hanifenin aklı varsa eğer programa gelmez"
O gün izlediğimde Serkan Hanife'ye çağrı yapmıştı, Hanife de geldi mi hemen? 😱 Yohh artık, açıyorum hemen.
Telefonla bağlandı gelmedi.O gün izlediğimde Serkan Hanife'ye çağrı yapmıştı, Hanife de geldi mi hemen? 😱 Yohh artık, açıyorum hemen.
Garibim Esin.![]()
Açtım göremeyince hayal kırıklığına uğradım.Telefonla bağlandı gelmedi.Ama aç aç Ali'nin eski sevgilisi Nurlana geldi bugün çok heyecanlı Zuhal.
![]()
Gözlerinde bir şey var ama dikkat ettin mi? Tek gözü daha koyu renk.Açtım göremeyince hayal kırıklığına uğradım.
Nurlana güzelmiş.![]()
O kadar dikkat etmedim, göremeyince kapattım. Yeğenlerim var bizde, çizgi film açtılar.Gözlerinde bir şey var ama dikkat ettin mi? Tek gözü daha koyu renk.![]()
Çizgi film sana daha uygun bir yayın olur keyifli seyirler bir tanem.O kadar dikkat etmedim, göremeyince kapattım. Yeğenlerim var bizde, çizgi film açtılar.![]()
Değil
Zuhal'de oynayıp halay çekip gülüyorlardı sadece 1 saniye sonra müzik değişti ağlamaya başladılar. Bu programı psikologların ve psikiyatristlerin incelemesi lazım.@Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı
Annesiyle talip arayan kız.Huriyemi o kim hangisinde zuhal demi ben bugün esraya baktım annemle sarma sararken ya
Annesiyle talip arayan kız.![]()
Zuhal'de evet.Zuhalde mi bu kız peki ben bugün hiç açmadım esrayı izledim annemde seda sayanı izler![]()
Zuhal'de evet.Bundan sonra Zuhal'de olanları seni etiketlemiyim hiç izlemiyorsun sanırım ama Seda ve Esra'da etiketlerim.
![]()