Tamam kurgu ama güzel de kurgulayamıyorlar abi bu ne?😱 Muhammed Hanife'ye evlen benimle dedi hemde yanında Serkan varken. 😱 @sokak sanati @Forumdash
Dışarda görcen diyor. @berkann sen de izliyordun galiba.
Bunu da medeniyete bağladılar.
Tamam kurgu ama güzel de kurgulayamıyorlar abi bu ne?😱 Muhammed Hanife'ye evlen benimle dedi hemde yanında Serkan varken. 😱 @sokak sanati @Forumdash
Dışarda görcen diyor. @berkann sen de izliyordun galiba.
Bundan güzel kurgu olamazdı bence resmen bombayı bırakıp sustu herif.Tamam kurgu ama güzel de kurgulayamıyorlar abi bu ne?
Bunu da medeniyete bağladılar.
Cık ya ben beğenmedim. :/ En güzel kurgu; kurgu olduğu belli olmayan kurgudur bence.Bundan güzel kurgu olamazdı bence resmen bombayı bırakıp sustu herif.
Bana o kadar yapmacık gelmedi nedenseCık ya ben beğenmedim. :/ En güzel kurgu; kurgu olduğu belli olmayan kurgudur bence.
Dün yengem de bunu izliyordu, ben de izler oldum. Hanife gelmiş, Serkan'a ilgilenmiyor benle diyordu.😱 Muhammed Hanife'ye evlen benimle dedi hemde yanında Serkan varken. 😱 @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @*YıldırıM*
Serkan sen dışarda görcen diyor yakın temas yapacam diyor. @berkann sen de izliyordun galiba.
Stüdyo çıldırdı.
Alışmışsın aile yapısını bozanları, evliliği evcilik sananları izlemeye........ dBana o kadar yapmacık gelmedi nedense
Bunu diyen kişi de Aşkı Memnu fanı.Alışmışsın aile yapısını bozanları, evliliği evcilik sananları izlemeye........ d
Olayları kaçırdın valla yarın kesinlikle bak.Dün yengem de bunu izliyordu, ben de izler oldum. Hanife gelmiş, Serkan'a ilgilenmiyor benle diyordu.
Şimdi sen deyince açtım da reklam var, sen ne zaman beni etiketlesen reklama denk geliyor.
Yarın Kızılay'a gidecem, erken gelirsem bakarım.Bunu diyen kişi de Aşkı Memnu fanı.
Şaka bir yana kafamı dağıtıyor kafamın dağılması lazım, bende bunlara sardım.
Olayları kaçırdın valla yarın kesinlikle bak.
Hanife birde umreye gitti. .ss
Yarın bende dışarda olacam saatini ayarlamam lazım.Yarın Kızılay'a gidecem, erken gelirsem bakarım.
Bunu diyen kişi de Aşkı Memnu fanı.
Şaka bir yana kafamı dağıtıyor kafamın dağılması lazım, bende bunlara sardım.
Olayları kaçırdın valla yarın kesinlikle bak.
Hanife birde umreye gitti. .ss
😱 Muhammed Hanife'ye evlen benimle dedi hemde yanında Serkan varken. 😱 @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @*YıldırıM*
Serkan sen dışarda görcen diyor yakın temas yapacam diyor. @berkann sen de izliyordun galiba.
Stüdyo çıldırdı.
Ne buluyor o Hani yede anlamıyorum. Ben daha daşım bence. Ayrıca söyleyin Hanifede olup da bende olmayan ne ki?😱 Muhammed Hanife'ye evlen benimle dedi hemde yanında Serkan varken. 😱 @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @*YıldırıM*
Stüdyo çıldırdı.
Bilerek izliyorum evet ama açıklamak zorundaymışım onu anladım dün. Abim beni fırçaladı niye bunları izliyorsun diye. .ssAşkı Memnu da gerçek hayatta olsa Adnanı tutardım, Bihteri değil. ayrıca izle yani kimseye açıklama yapmak zorunda bile değilsin, şaka yapıyorum ben. Ama kurgu olduğunu da bilerek -ki biliyorsun- izle bence.
Hanifenin suçu yok ki olayda? Ama genel olarak ve geldiğinden beri haksız Serkanla ilişkisinde.
Döneli 2 hafta oluyor, Serkan ne olursun dön diye çağrı yapmıştı.Hani Hanife bırakmişti Kaça anlaşmişlar? Bi ceyda-mustafa bi Hanife-X? kişilerinden bıktım. Para için yapmadıkları kalamadı
Fiziksel olarak kadın olmaman mesela.Ne buluyor o Hani yede anlamıyorum. Ben daha daşım bence. Ayrıca söyleyin Hanifede olup da bende olmayan ne ki?
Peki sen niye cıbıldak heriflerin senaryo olan dövüş şovunu izliyorsun.Hala mı izliyorsunuz, yuh.
Sen niye dizi izliyorsun?Bilerek izliyorum evet ama açıklamak zorundaymışım onu anladım dün. Abim beni fırçaladı niye bunları izliyorsun diye. .ss
Benim favorim Hanife & Umut'tu ama Umut terk etti kızı.
Döneli 2 hafta oluyor, Serkan ne olursun dön diye çağrı yapmıştı.
Fiziksel olarak kadın olmaman mesela.
Peki sen niye cıbıldak heriflerin senaryo olan dövüş şovunu izliyorsun.
O kadın kadın da ne oluyor her yeri yağlı yağlı. IyyyyBilerek izliyorum evet ama açıklamak zorundaymışım onu anladım dün. Abim beni fırçaladı niye bunları izliyorsun diye. .ss
Benim favorim Hanife & Umut'tu ama Umut terk etti kızı.
Döneli 2 hafta oluyor, Serkan ne olursun dön diye çağrı yapmıştı.
Fiziksel olarak kadın olmaman mesela.
Peki sen niye cıbıldak heriflerin senaryo olan dövüş şovunu izliyorsun.
Aynı şey mi? Sen senaryo, saçma izlemeyin diyorsun bende buna benzer bir şovu neden izliyorsun o zaman diyorum. Dizi zaten senaryo, kurmaca biliyoruz.Sen niye dizi izliyorsun?
Dış görünüşle dalga geçmeyelim lütfen ya sende 100 kilo bir insan olsaydın?O kadın kadın da ne oluyor her yeri yağlı yağlı. Iyyyy
Pro Güreş şirketleri de ortaya konulan şeylerin senaryo olduğunu saklamıyor, izleyen herkes biliyor izlediği şeyin senaryodan ibaret olduğunu.Aynı şey mi? Sen senaryo, saçma izlemeyin diyorsun bende buna benzer bir şovu neden izliyorsun o zaman diyorum. Dizi zaten senaryo, kurmaca biliyoruz.
Dış görünüşle dalga geçmeyelim lütfen ya sende 100 kilo bir insan olsaydın?
Ben espri anlamın da söylemiştim ama neyse.Aynı şey mi? Sen senaryo, saçma izlemeyin diyorsun bende buna benzer bir şovu neden izliyorsun o zaman diyorum. Dizi zaten senaryo, kurmaca biliyoruz.
Dış görünüşle dalga geçmeyelim lütfen ya sende 100 kilo bir insan olsaydın?