nooo hazır değilim geç kaldım ne kadar uyusugum yaaaaaaaaasimdi ucuyorum okula Allah'tan kuran hocası anlayıslı direk yoklama almıyor
![]()
Iyi dersler
nooo hazır değilim geç kaldım ne kadar uyusugum yaaaaaaaaasimdi ucuyorum okula Allah'tan kuran hocası anlayıslı direk yoklama almıyor
![]()
ucak türbülans yaptı hshhs şansıma bak kar yağıyor sanırımIyi derslertutmiyayim, dogru düzgün uc derse.
![]()
ucak türbülans yaptı hshhs şansıma bak kar yağıyor sanırım![]()
![]()
İndim bile sınıfa vardımBuzlanma yapar ucaklar, bilmem biliyor musun. Dikkatli ol.![]()
İndim bile sınıfa vardım![]()
yakın 1 merdiven 1 yokuş var kocaman böyle oraya tırmandım mı sağ yapıyorum bir kere de sol yaptım mı varmış bulunmaktayımSenin okul bu kadar yakin mi ya, ucagi calistirmaya degmez.![]()
yakın 1 merdiven 1 yokuş var kocaman böyle oraya tırmandım mı sağ yapıyorum bir kere de sol yaptım mı varmış bulunmaktayım![]()
Al senin olsun,Anladim tamam.bosver sen, ucagi bana ver, uzak yol bende.
Hadi iyi dersler, konsantre ol. Bos gecme.![]()
Al senin olsun,eyvallah sağol sana da kolay gelsin. İyi çalışmalar Allah bereket versin.
![]()
Herkese günaydınlar, iyi bir gün dilerim 🙏
Amin hepimizin yanında olsun sağolAmin, Allah hep yanimizda olsun insallah. Hadi görüsürüz.![]()
akşam oldu yakamoz nerdesin senGünaydın
akşam oldu yakamoz nerdesin senen gec 5 de uyanman lazim senin
![]()
geç geldin gibisineSabah 5.15 kalkıyorum gözün doysun ne akşamı![]()
geç geldin gibisinemaşallah tütütütü nazar ettircen kalkma saatine
![]()
tövbe ne nazarı, maşallah dedim nazar değmesin diye.Daha normalden erken yazdim.
Nazar etme bana geri teper.![]()
tövbe ne nazarı, maşallah dedim nazar değmesin diye.![]()