ucak türbülans yaptı hshhs şansıma bak kar yağıyor sanırımIyi dersler tutmiyayim, dogru düzgün uc derse.
ucak türbülans yaptı hshhs şansıma bak kar yağıyor sanırımIyi dersler tutmiyayim, dogru düzgün uc derse.
ucak türbülans yaptı hshhs şansıma bak kar yağıyor sanırım
İndim bile sınıfa vardımBuzlanma yapar ucaklar, bilmem biliyor musun. Dikkatli ol.
İndim bile sınıfa vardım
yakın 1 merdiven 1 yokuş var kocaman böyle oraya tırmandım mı sağ yapıyorum bir kere de sol yaptım mı varmış bulunmaktayımSenin okul bu kadar yakin mi ya, ucagi calistirmaya degmez.
yakın 1 merdiven 1 yokuş var kocaman böyle oraya tırmandım mı sağ yapıyorum bir kere de sol yaptım mı varmış bulunmaktayım
Al senin olsun, eyvallah sağol sana da kolay gelsin. İyi çalışmalar Allah bereket versin.Anladim tamam. bosver sen, ucagi bana ver, uzak yol bende.
Hadi iyi dersler, konsantre ol. Bos gecme.
Al senin olsun, eyvallah sağol sana da kolay gelsin. İyi çalışmalar Allah bereket versin.
Herkese günaydınlar, iyi bir gün dilerim 🙏
Amin hepimizin yanında olsun sağolAmin, Allah hep yanimizda olsun insallah. Hadi görüsürüz.
akşam oldu yakamoz nerdesin sen en gec 5 de uyanman lazim seninGünaydın
akşam oldu yakamoz nerdesin sen en gec 5 de uyanman lazim senin
geç geldin gibisine maşallah tütütütü nazar ettircen kalkma saatineSabah 5.15 kalkıyorum gözün doysun ne akşamı
geç geldin gibisine maşallah tütütütü nazar ettircen kalkma saatine
tövbe ne nazarı, maşallah dedim nazar değmesin diye.Daha normalden erken yazdim.
Nazar etme bana geri teper.
tövbe ne nazarı, maşallah dedim nazar değmesin diye.
dersteyim zaten ders yookk boş artıkHadi hadi, nazar'lar masallah'lar ile ugrasma, ders bekliyordur seni.