dersteyim zaten ders yookk boş artık
Siz okula bos yapmaya gidiyorsunuz anladim. bari bos zamanlarda bir kiz tavla
dersteyim zaten ders yookk boş artık
İmam hatip lisesinde kızların ne işi olsun Erkek lisesi bu full erkek kızlardan sadece hocalar var Dersler bitti ondan öyle :SSiz okula bos yapmaya gidiyorsunuz anladim. bari bos zamanlarda bir kiz tavla
İmam hatip lisesinde kızların ne işi olsun Erkek lisesi bu full erkek kızlardan sadece hocalar var Dersler bitti ondan öyle :S
Hee öyleyim 🤣 Geçmiş olmadı aslında bir yandan iyi bir yandan kötüHeee sen imam hatipliydin dogru. gecmis olsun.
Dersler bitti derken tatil mi yaklasiyor yine?
Hee öyleyim 🤣 Geçmiş olmadı aslında bir yandan iyi bir yandan kötü
Evet sömestr yaklaşıyor
Canım demek kötü birşey mi? 😱 Kimseye cicim demediğim için np. Eyvallah sagol. Canım diyoruz millete sövmüyoruz en azından.Imam Hatipli olup, forum köselerinde canim cicimler ne kadar dogru cözmeye calisiyorum suan.
hayirli olsun tatilin.
Canım demek kötü birşey mi? 😱 Kimseye cicim demediğim için np. Eyvallah sagol. Canım diyoruz millete sövmüyoruz en azından.
Ben İmam Hatipliyim, ne işim var kuytu forum köşelerinde. Benim canimlarım hep iyi niyetten, bir art niyet arama. Günahımı alma.Simdi "canim" var "canim" var. Forumdaki canimlar kisiye göre degisiyor.
Sövme tabi, Imam Hatiplinin sövdügü nerede görülmüs.
Neyse, ben calismaya basliyayim artik.
Ben İmam Hatipliyim, ne işim var kuytu forum köşelerinde. Benim canimlarım hep iyi niyetten, bir art niyet arama. Günahımı alma.
İyi calis, Allah kolaylık versin. Bol kazanclaaar.
attın haftanın yorgunluğunu kesinnUyudum yine
attın haftanın yorgunluğunu kesinn