Yaaaaa sen uğursuz geliyorsun ama olsun.Dizi akıyor resmen ilk defa bi konak dizisi izliyorum hayırlara vesile..
Yaaaaa sen uğursuz geliyorsun ama olsun.Dizi akıyor resmen ilk defa bi konak dizisi izliyorum hayırlara vesile..
O zaman kapa kitap oku öğretmen bey.
Dur gııı ben de bakayım iyi hatırlattın.Üff zaten ders programı açıklanmış hayattan soğudum.
Kime uğursuz gelmişim .sYaaaaa sen uğursuz geliyorsun ama olsun.
Benim kanalın dizilerine.Kime uğursuz gelmişim .s
Bomba gibi bir bölüm geliyor. 😱
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @DemirAdam @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane
Tecavüz durumu olmuşmuydu? İzlemedim tüm bölümü. Şuan fragmanada bakamıyorumBomba gibi bir bölüm geliyor. 😱
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @DemirAdam @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane
Tecavüz edecek gibi gösterildi ama ne olduğu muamma şu an.Tecavüz durumu olmuşmuydu? İzlemedim tüm bölümü. Şuan fragmanada bakamıyorum
Tecavüz edecek gibi gösterildi ama ne olduğu muamma şu an.
Tecavüze uğraması hikayeye muhteşem renk katar ama bence olmayacakFragmana göre tecavüz edilmiş bence
Tecavüze uğraması hikayeye muhteşem renk katar ama bence olmayacak
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor GülperiBomba gibi bir bölüm geliyor. 😱
Oo süper tüyolar al@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor Gülperi
Ya kadın çökmüş kibirli asi duruyordu nasıl tüyo alayımOo süper tüyolar al
ben geliyim de belki tanışırız nurgülümle@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor Gülperi
Nurgül iyidirYa kadın çökmüş kibirli asi duruyordu nasıl tüyo alayımSinirliydi biraz snsns
Karakol ve hastane çekimi için gelmişlerben geliyim de belki tanışırız nurgülümle
Nurgül iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?