Sen kendi işine bak
sen yazdın yine senaryoyukız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibizamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
Yumuşak şeyimi okşadın.
Bedriye’yi dizinin ikinci yarısında çirkin göstermişler. Öyle değildi.kız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibizamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
Bu adamadamı göz koydun yaşlı başlı adama 😱😱😱Sen kendi işine bak
Daha önce nerde kalıyordun Aliço gibi kulubedemiAnanemde kalıyorum uyuyamadım yerimi yadırgadım üstüme gelmeyin.
Daha önce nerde kalıyordun Aliço gibi kulubedemi
Eee annemde kalıyorum yerimi yadırgadım diyorsun babanla ayrılar sanırımBaba evinde nerde kalcam.
Aaa Anne diye okumuşum evet dedim bu oğlan sokaktamı kalıyorKız ne diyon.Ayrı mayrı değiller ANANE dedim annem anlamışsın yeni fark ettim.
Aaa Anne diye okumuşum evet dedim bu oğlan sokaktamı kalıyor
Babanla annen ayrı sanırım diyorum sende evet babamda kalıyordum 2 günlüğüne gittim diyorsunKafam zaten bugün yerinde değil seninde değil sanırım
Biz bunları konusurkan 5 misafir vardı Gülperi yorum konusunda bu manyaklar ne diyor demişlerdirBen de dedim babamla ananem ayrılık ne alaka aynı evde yaşamayı mı diyor ama sormadan yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?