Gülperi Hasan hesaplaşması, çalan müzikler, çekimler muhteşem ötesiydi. Bölüm şahane. Ali planlarını devreye sokmaya başladı olan Bedriye ve Gülperi'ye olacak. En çok öğrendiğinde Gülperi'nin tepkisini merak ediyorum.
Allahım bu dizi bir harika. Muhteşem müziği var ya. Sahnelere öyle bir işliyorlar Ki o müzikleri duygu alamamak imkansız.
İzle görReklam arası açtımda şimdi merak ettim Hasan ne yaptı amann Kadirle Gülperinin gençliğe bakk
O saçma diziyi izleyeceğine bizi izle yarın 7,15 geliyorEyi uyuz ne olacak
O saçma diziyi izleyeceğine bizi izle yarın 7,15 geliyor
Seçmedi de seçti
Tarzını yeniledi İstanbul'u görünceAyy ne diyon bulmaca gibi ayy hasanın saçlara ne yapmışlar öyle çok güzel görünüyorrevide toplamış anacım başına taşmı düştü hasanın yahu
Tarzını yeniledi İstanbul'u görünce
Ali iyice cozuttu .ss
gülperinin maviş kzıını sirke kafalı bir oğlana vermişdi dedesi kız kurtuldumu kurtulmadımı ondan haber ver ?zaten dizide başka bişeyde merak etmiyorumAli iyice cozuttu .ss
O herif kıza tecavüz etti şimdi evlendirecekler ama Gülperi'nin haberi yok tecavüzden.gülperinin maviş kzıını sirke kafalı bir oğlana vermişdi dedesi kız kurtuldumu kurtulmadımı ondan haber ver ?zaten dizide başka bişeyde merak etmiyorum
@destere ye böyle pat diye söylenirmiO herif kıza tecavüz etti şimdi evlendirecekler ama Gülperi'nin haberi yok tecavüzden.
O herif kıza tecavüz etti şimdi evlendirecekler ama Gülperi'nin haberi yok tecavüzden.
dizideki tek dayanak noktamız iğfal edildiğine göre diziye bundan böyle selam vermeninde bir gereği kalmadı@destere ye böyle pat diye söylenirmi
destere, o herif Bedriye'yi kaçırtacak. Kızı uyutacak ve sahte pasaport çıkardı Bedriye'yi reşit gösterip evli gösteren pasaport.
Yani Bedriye elden gidiyeah
Züleyha'dan vazgeçmedin amadizideki tek dayanak noktamız iğfal edildiğine göre diziye bundan böyle selam vermeninde bir gereği kalmadı
görmemişimdir görsem hiç gülmeden geçermiyim dosi günahımı alıyorsunZüleyha'dan vazgeçmedin ama
Maskeli'nin konusunda etiketlemiştim ama görmemişsinpek önemli değildi ama en azından bi gülseydin
züleyha rol icabı öyle davranıyor yoksa beni aldatacak değilZüleyha'dan vazgeçmedin ama
Maskeli'nin konusunda etiketlemiştim ama görmemişsinpek önemli değildi ama en azından bi gülseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?