Ben de tam paylaşmaya gelmiştimEtiket sunmamışsın ben de paylaşıp sunayım.
@Billy Kane @cookies @turkuazz @HachiKo @mrt-06 @YıldırıM @destere @gözlemci @MelankoliK
Nurgül Sultan'm harika çatlasın antilerBen de tam paylaşmaya gelmiştimEtiket sunmamışsın ben de paylaşıp sunayım.
@Billy Kane @cookies @turkuazz @HachiKo @mrt-06 @YıldırıM @destere @gözlemci @MelankoliK
Bana hayal olabilir gibi geldi![]()
Sahnede dedesiyle gidiyor ama aynı anda bir de Nurgül'ün evinde oluyor Nurgül'ün hayaliKimin hayali olacak ki muhtemelen o dosyayı iyice inceledi ise anlamıştır bence![]()
Sahnede dedesiyle gidiyor ama aynı anda bir de Nurgül'ün evinde oluyor Nurgül'ün hayali![]()
Kabak gibi açıkta herşey. Tabiki anlarsın@Dosi hatamı anladım![]()
Bu hafta 7,15 alacak benceKabak gibi açıkta herşey. Tabiki anlarsın
diziye gelirsek;
Hasan'ın aklında birşeyler var oyüzden dedesiyle gitti. O hayaldir dediğin sahnelerde hayal değildir. Hapisten çıkarken giydiği giysiyle dönüyor annesinin yanına, o kısım kafa karıştırıcı tek. Bence rengini belli etmesin dedesinin yanında. Onu bir güzel yolup(para) öyle dönsün annesine![]()
Ben ne diyorum, sen ne diyorsun
Ali çalar reytingi![]()
Ali öpsün siziBu hafta 7,15 alacak bence![]()
Bence çok etki etmez Ali kim ya Hasibe değil yaBen ne diyorum, sen ne diyorsun
Ali çalar reytingi![]()
Ali öpsün sizi![]()
Ali'nin ölümü haftaya kaldıBence çok etki etmez Ali kim ya Hasibe değil ya![]()
Şahin tepesi geliyor dizinin bitmesi kaldı benceAli'nin ölümü haftaya kaldı
ee yani? sonuçta bunlar olacak bölümde. Geçen hafta Ali, Cemal ve Yüksel'di galiba ismi. Onları yemek yerken gördü ve öyle bitmişti. O ölme sahnesi sonlarda olacak demekBu internet özel![]()
Akıllıca taktik insanları tv fragmanında kandırdılaree yani? sonuçta bunlar olacak bölümde. Geçen hafta Ali, Cemal ve Yüksel'di galiba ismi. Onları yemek yerken gördü ve öyle bitmişti. O ölme sahnesi sonlarda olacak demek