neneye sahip çıkalım dereye mereye atlar sağı solu belli olmaz bununZuleyhanin kaynanasını anasına mi göz diktin😱 @Çiğdem-
neneye sahip çıkalım dereye mereye atlar sağı solu belli olmaz bunun![]()
Zuleyhanin kaynanasını anasına mi göz diktin😱 @Çiğdem-
Polatın annesi değilmi bu bee 😱😱😱 @Maskeli Fedai @MasacRE-
Evet o
Çok güzel yapıyor rolünü ben çok seviyorum teyzeyi
bunak ninemiz polatın bu hareketinden sonra elini kezzapla yıkamıştır artıkÇok güzel yapıyor rolünü ben çok seviyorum teyzeyi![]()
aklını yitirmiş kadıncağız,Polat elini öptü diyebunak ninemiz polatın bu hareketinden sonra elini kezzapla yıkamıştır artık![]()
aklını yitirmiş kadıncağız,Polat elini öptü diye![]()
Kenanın annesi Esma Sultan diye geldi Polatın Anneside burda bizim heriflerin anneleri sizin tuhaf dizilere gelmiş hepbunak ninemiz polatın bu hareketinden sonra elini kezzapla yıkamıştır artık![]()
polat geldide noldu sanki bizim dizideki nene alzeimer hastası her gördüğünü gelini zannediyorKenanın annesi Esma Sultan diye geldi Polatın Anneside burda bizim heriflerin anneleri sizin tuhaf dizilere gelmiş hep![]()
![]()
@xemrexxx
ÇatlaKenanın annesi Esma Sultan diye geldi Polatın Anneside burda bizim heriflerin anneleri sizin tuhaf dizilere gelmiş hep![]()
![]()
@xemrexxx
Görünmüyor ama güleyim yine
kudurmuş melek teyze diyor ki ''böyle avukatım olsa suç dosyam hep kabarık olurdu'' timuçin esen içinGörünmüyor ama güleyim yine
Ya ben bu cuma Gülperi'yi izledim.
Resmen ekran başından ayrılamadım. Harika bir bölümdü. Baştan sona izlediğim ilk bölüm oldu @denizz19
6,72 aldı bu haftaGörünmüyor ama güleyim yine
Ya ben bu cuma Gülperi'yi izledim.
Resmen ekran başından ayrılamadım. Harika bir bölümdü. Baştan sona izlediğim ilk bölüm oldu @denizz19
Aferin Hasana sonunda Ejdere indiriyor kafayı
Bu Şeyma haksız da sayılmaz adam çok abartıyor![]()