Show Gülperi - Dizi Yorumları

görmemişimdir görsem hiç gülmeden geçermiyim dosi günahımı alıyorsun :) o kadarda şey değiliz hiç gülmek içimden gelmiyorsa bile hafiften sırıtır gibi yapabilirm çok da zor olmamalı benim için :)
iyi, git telafi et :A:A
Aha şimdi Bedriye'yi kaçırma planı devreye girecek :A

Bedo ilaç içti. Gelecek bölüm Bedriye'nin tecavüzünü öğrenirse ortalık fena karışır. :D

iyi, git telafi et :A:A
Aha şimdi Bedriye'yi kaçırma planı devreye girecek :A
maskelinin konusu son mesajlardaki ilk 30 konu arasında yok şimdi arasam forumun ısssız köşeelrinde kendimi kaybedeceğim :) ama sana söz veriyorum rastlar rastlamaz tepkimi smile olarak yansıtacağımdır :)

maskelinin konusu son mesajlardaki ilk 30 konu arasında yok şimdi arasam forumun ısssız köşeelrinde kendimi kaybedeceğim :) ama sana söz veriyorum rastlar rastlamaz tepkimi smile olarak yansıtacağımdır :)
işaret veririm o iş kolay :A:A :A
sen online olunca halederim :A

Bakalım muhteşem bölümdü yarın 7,30 falan bile alabilir :D
Bölüm iyide ben biraz sıkıldım gibi. Çok fazla dram kaldıramıyorum. Daha öncede demiştim. Ben bundan sonra canlı izlemem. Aşk ve Mavi'ye bakarım haftaya :A
Yalnız Hasan iyi vurdu herkese bugün :A

Bölüm iyide ben biraz sıkıldım gibi. Çok fazla dram kaldıramıyorum. Daha öncede demiştim. Ben bundan sonra canlı izlemem. Aşk ve Mavi'ye bakarım haftaya :A
Üff git o saçma diziyi izle :A

Üff git o saçma diziyi izle :A
Hemen sat Hasibe'yi :A
74 bölümlük diziyi yeni dizi ile mi kıyaslıyorsun? :A Biz çok liderlik tattık. Sizin oldumu henüz? Biz 60. bölümlerden sonra yorulduk. Ya siz? 30'da hala aynı olabilecekmisiniz? :A :A
Şuan gözünde İçerde vs Kırgın Çiçekler canlandımı şekerim ? :A @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx

Hemen sat Hasibe'yi :A
74 bölümlük diziyi yeni dizi ile mi kıyaslıyorsun? :A Biz çok liderlik tattık. Sizin oldumu henüz? Biz 60. bölümlerden sonra yorulduk. Ya siz? 30'da hala aynı olabilecekmisiniz? :A :A
Şuan gözünde İçerde vs Kırgın Çiçekler canlandımı şekerim ? :A @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx
Aşk ve Mavi candır ama Gülperi daha iyi. Aşk ve Mavi 40.bölümlerden sonra tükendi bence yine iyi dayanıyor bence 85-90 bölüme çıkabilir. :D

Aşk ve Mavi candır ama Gülperi daha iyi. Aşk ve Mavi 40.bölümlerden sonra tükendi bence yine iyi dayanıyor bence 85-90 bölüme çıkabilir. :D
40'dan sonta tükendimi? 60dan sonra demişim ama 70'den sonra yorulmuşuz ki gayet normal.
Al :A
20181019_234244.png
20181019_234211.png

ben geldiğimde olmayacağını tahmin ettim hadi söyle nerdeydi o mesaj:) üçe kadar sayıyorum söyledin söyledin söylemedin kabahat bende değil sendeymiş:)