Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

Ilk bölüme göre daha keyifli, daha derli toplu bir bölümdü. Tüm Çağan Irmak hikayelerinde olduğu gibi zaman geçtikçe her karaktere daha da ısınacağımızı düşünüyorum. Nitekim ılk bölümde mesafeli olduğum bir çok karakter bu bölüm daha yakın ve inandırıcı geldi. Tabi hala kartonumsu karakterler olduğunu düşünüyorum. Özellikle Murat ve Mine. Murat ılk bölüme göre daha izlenilesiydi ama hala çok düz ve çok heyecansiz bir karakter olduğunu düşünüyorum. Bunda belki oyuncunun belki de senaryonun payı vardır. Tam olarak kestiremedim ama bu karakteri şimdilik sadece Gülizar ile olan sahnelerinde izlemekten hoşlanıyorum. Gülizar olmayınca pekte merak ettiğimi söyleyemeyeceğim. Bir diğer inanamadığım karakter de Mine. Şu an sadece Murat takıntısını izliyoruz. Karaktere dair başka hiç bir fikrimiz yok bu da karakteri gözümde sıkıcılaştırıyor.
Aynı adama aşık kardeş hikayesi yerine birbirlerini zamanla tanıyıp sımsıkı bağlanan kız kardeşlerin hikayesini izlemeyi tercih ederdim. Umarım Mine karakteri farklı bir boyutta ilerler

Gelelim bu bölümün en sevdiğim kısımlarına, Gülizar karakteri tam anlamıyla olduğu her sahneyi parlatan bir karakater. Farah Zeynep enerjisiyle resmen insanı içine çekiyor. Bu bölümde gerek cenaze sahnesi olsun, gerek avukatla görüştüğü sahneler olsun çok keyifliydi. Mezarlık sahnesi ise muazzamdi. Bu sahnedeki performansı için Faraha ayrı bir alkışı da buraya bırakıyorum.

Dizinin sevdiğim bir diğer karakterleri Suzan ve Fettah bu bölüm çok görülmeseler de önümüzdeki haftalarda onların da çiftliğe geleceklerini düşünerek heyecanlanıyorum. Bu bölüm bu iki karakterin yokluğunda ise yeni iki eğlenceli ve altı dolu karakterle tanıştık. Nazan ve Fuat. Çağan Irmak ve Goncagul Sunar kesişmesinden bugüne kadar ne zaman kötü bir karakter çıktı ki? Nazan ve oğlu çiftliğin kasvetli havasına ilaç gibi gelmiş. Üstelik hikayesi de oldukça ilgi çekici. Umarım Fuat ve Nazan ı uzun süre izleriz.

Başını izleyemedim uyumuşum

Tekrardan yakalarım

Araba sahnesi harika. Suzi çok eğlenceli
şuan bizde o sahne.

Fettah ne ara görüntüyü almış?

Çok güzel bölümdü. Gülizar kalbim ağrıyor diyerek çoktan Murat'a aşık olduğunu belli etti. Son sahnede gitmeye kalksa da kolay kolay ayrılamaz artık. Suzi'nin de konağa gelmesi iyi oldu şimdiden Candan ile didişmeye başladı. Fettah da gelince de eğlence artar artık.

Mine'ye uyuz oldum ama bu tür aşk üçgenlerinde bir tarafın daha şıllık olması gerekiyor maalesef.
Tuğrul da ailenin başına bela açacak gibi.ss
Başını izleyemedim uyumuşum

Tekrardan yakalarım

Araba sahnesi harika. Suzi çok eğlenceli
şuan bizde o sahne.

Fettah ne ara görüntüyü almış?
O zaman kötü haberi vereyim bu akşam büyük ihtimalle tekrar yok. 23.30'da Siyah Beyaz Aşk var diyor ama son anda değişebilir söz konusu Kanal D olunca.

Görüntüleri geçen bölüm arkadaşıyla birlikte Teksoy'un adamından almıştı.

Yazının başını okuyunca anında bıraktım. spoi yemiyeyim

Şuanki sahnede Murat imzaları attı

Yazının başını okuyunca anında bıraktım. spoi yemiyeyim

Şuanki sahnede Murat imzaları attı
Avrupa kanallarında bizimkinden çok reklam veriyorlar galiba. En azından birkaç sefer denk geldiğimde öyleydi.

Avrupa kanallarında bizimkinden çok reklam veriyorlar galiba. En azından birkaç sefer denk geldiğimde öyleydi.
Evet ve geç başlatıyorlar çünkü aramızda şuan 2 saat var diye

Atv ve Trt hariç diğer kanallarda aynı anda izleyemiyoruz.
Rekam girdi şimdi yine

Evet ve geç başlatıyorlar çünkü aramızda şuan 2 saat var diye

Atv ve Trt hariç diğer kanallarda aynı anda izleyemiyoruz.
Rekam girdi şimdi yine
Kanal D her ülkede uyuz demek ki. Sağolsun yeni diziye 45 dakika özet verdi burada da.

Konuyu görünce aklıma geldi geçen hafta kızıyordun bugün nasıl oldu uzun özet verip kızdırdılar mı seni

Şimdi fark ettim de reytingler düşebilir bu akşam gündem yoğundu. Hem şehit haberleri hem de CHP kurultayı vardı. Gerçi düşerse tüm diziler düşer ama Kanal D anlayabilir mi bilmem.
Fazilet'in bölümüde durgundu.
Bakalım nasıl gelecek reyting

2. BÖLÜM

Geç de olsa izleyebildim, Kanal D Youtube'a yüklemiş garip bir şekilde. Keşke puhu gibi ücretsiz tek parça ve rahatça izleyebileceğim bir platformu olsa.

Çok güzel bölümdü, izlerken çok eğlendim. Hem eğlenceli, hem komik hem de dramın olduğu bir dizi. Gülizar'ın cenazeye gelişi, Mine ile tartışması, Murat ile sahneleri güzeldi. Fettah tam olarak senaryoya dahil olmadı, Suzi de aynı şekilde. Senaryo 1-2 bölüme oturacak.
Gülizar'ın gittiği avukat da baya komediydi, soyadının Güven oluşu güldürdü.

Şerif Abla favorim, böyle sert vurduğunu oturtan ablalarla bayılırım.

Son olarak dizinin müzikleri harika...

3. bölümü de izleyeceğim gün içerisinde.