Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061

Kanal D'nin iddialı dizisi Gülizar bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, Çağan Irmak imzalı yapımın kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş, Şerif Sezer, Zuhal Gencer, Berk Erçer, Sevtap Özaltun, Osman Alkaş, Ayşe Tunaboylu, Goncagül Sunar, Mahperi Mertoğlu, Gonca Cilasun, Emre Taşkıran, Feriha Eyüboğlu, Pelin Abay, Sinem Yener ve Baran Can Erarslan yer alıyor.

Şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar'ın bir günde değişen hayatını ve veteriner hekim Murat'la karşılaşmasıyla gelişen olayları konu alan yapımla ilgili tüm yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.

Gülizar, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Çok merak ediyorum diziyi hem fazilet var hemde bugün akşam evde olmayabilirim bakalım ne yapacağım😉

Umarım başarılı bi iş olur

Fazilet Hanım ve Kızları varken izleyemem. Hemde dizi şu aralar çok heyecanlıyken.

Çarşamba veya Pazar olsaydı keşke.

@Aserat resimler muhteşem Farah ne güzel görünüyor evdeyim fazilete rağmen izleyecem sanırım çok merak ediyorum

@Aserat resimler muhteşem Farah ne güzel görünüyor evdeyim fazilete rağmen izleyecem sanırım çok merak ediyorum
En güzelini yaparsın.

Fazilet Hanım ve Kızları varken izleyemem. Hemde dizi şu aralar çok heyecanlıyken.

Çarşamba veya Pazar olsaydı keşke.
Ya Farah şahane de şu çocuk olmuyor ya.
Diziyi Faziletin özeti bitene kadar izleyeceğim beğenirsiniz de netten takip edeceğim.
Ay ne Fazilet sevgisi varmış sizde de. Çağan Irmak dizisi varken kim takar ki.

Izle ve gör.
Buda Sırma Yanık dizisi sonuçta. Fazilet'in özeti bitene kadar izlerim belki..
Dediğin senaristin ciddi bir başarısı olduğunu sanmıyorum.
Neyse karışacak değilim tabii ama bak yine de.

Dediğin senaristin ciddi bir başarısı olduğunu sanmıyorum.
Neyse karışacak değilim tabii ama bak yine de.

Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı ve Asla Vazgeçmem'in senaristi. Bu arada dizi başlıyor. Son 1 dk

En güzelini yaparsın.

Ay ne Fazilet sevgisi varmış sizde de. Çağan Irmak dizisi varken kim takar ki.
En son Çağan İrmak Çalıkuşu yapmıştı Kanal D ye ama olmadi

Faziletin devri başladı ne yapayım.

Aaa Çemberimde Gül Oya da oynayan kadın da varmış. Maşallah kadına yaş falan dinlemeden biniyor atvye

Ay Gulizari pala remzilerin üstüne mi atacaklar ne?

Tatlı Intikamdaki çocuk da dizide. Seviyordum bu çocuğu. Hala yagusuğlu.

Müzikler çok iyi. Ayrıca çekimlerde Çağan Irmak farkı hissediliyor.

Fazileti kapadım valla izliyorum diziyi. Cinayet sahnesi harikaydı ki cinayet yok bile.