Ya Umut sen mi beni anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum.Son günde döndün Hemen.😱@xemrexxx konuları ile seni baya korkutmuş.Hürrem'in gazabına kalmadan hakkı bulman iyi oldu.
Ya Umut sen mi beni anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum.Son günde döndün Hemen.😱@xemrexxx konuları ile seni baya korkutmuş.Hürrem'in gazabına kalmadan hakkı bulman iyi oldu.
Ya Umut sen mi beni anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum.Arkadaşım dizi yükselecek buna adım gibi eminim ama oldu ki yükselmedi ve kitlesi 6,5 da kalmasını isterim bitmemesi için kapiş.
Aynen bu hafta seni mi başıma sardılar yoksaKonu dışına baya saptık bence 24 saat sonra görüşürüz.
Aynen bu hafta seni mi başıma sardılar yoksa
Şefkat Tepe'nin yüksek kurulunun Ab versiyonun kurdu Emre.Sevdaluk'a musallat olmak ile görevliyiz ve tüm Totalcilerle.
İyiymiş ama bence bana çarparak hata ettin ben kolay lokma olmam siz ABlere.
Hürrem takma dişleriyle beni kolay çiğneyemez rahat ol.Hürrem'e kolay lokma olursunuz rahat olun.
Hürrem takma dişleriyle beni kolay çiğneyemez rahat ol.Yalnız Gülşen'den Sevdaluk'a geldik gerçekten büyük benzerlik.
Son günde döndün Hemen.😱 @xemrexxx konuları ile seni baya korkutmuş.Hürrem'in gazabına kalmadan hakkı bulman iyi oldu.
alıştık artıkbu arada gülşen konusu nasıl buralara geldi .ss
olabilir her yerde olan diziler total oluyor yüzde 95Alışmışmış Sevdaluk her yerde.
Şükret oğlum şükretmeye devam et
Sende şükret yoksa çakılacaksınız haberin yok.
alıştık artıkbu arada gülşen konusu nasıl buralara geldi .ss
Gülşen konusunda Sevdaluk
Aynen Sila en iyisiSila forever
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne biliyon belki Gulsen Sevdalukta ya da Muhtesemde oynayacak@denizz19 canlı tutulması iyi tabii ki ama çok alakasız şeyler konuşulmuş
olamaz mı olabilir (ATS geldi aklımaNe biliyon belki Gulsen Sevdalukta ya da Muhtesemde oynayacak
Cagatay oyuncu muyduolamaz mı olabilir (ATS geldi aklıma)
olamaz tabii Gülşen oyuncu değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?