- Reaksiyon puanı
- 13,228
- Puanı
- 1,060
Sen gulsene beceriksiz mi diyorsun 😱modeldigülşen çok alakasız
![]()
bir insan her konuda mükemmel olamaz o müzikte en iyisi ama oyunculuğunu bilemem.Sen gulsene beceriksiz mi diyorsun 😱
Yoo neden olamasın müzikte en iyisi değil burada hemfikir olmalıyız dabir insan her konuda mükemmel olamaz o müzikte en iyisi ama oyunculuğunu bilemem.![]()
bu benim kişisel görüşümYoo neden olamasın müzikte en iyisi değil burada hemfikir olmalıyız daoyunculuğu da yapabilir kimler kimler yapıyor.
![]()
Kişisel görüşüne saygı duyarım ama bu gerçeği değiştirmez be Emrecim.bu benim kişisel görüşümsen katılırsın veya katılmazsın orası seni ilgilendirir
ayrıca kadın müziğin zirvesindeyken niye oyuncu olsun
![]()
gerçek ortada değişmez tabiiKişisel görüşüne saygı duyarım ama bu gerçeği değiştirmez be Emrecim.Neyse seviyorum seni kızma. 😉
Popüler albüm her dönem tutar. Önemli olan zor olanı başarmaktır. 😉 Sanırım laf kime gittiğini anladıngerçek ortada değişmez tabiiben de seni severim abi
![]()
anlamadım??Popüler albüm her dönem tutar. Önemli olan zor olanı başarmaktır. 😉 Sanırım laf kime gittiğini anladın![]()
![]()
Sıla'ya getirmiştim. Bak Demet Akalın'da albüm yapıyor tutmuyor mu tutuyor elbet ama sadece belli dönem kalıcılığı yakalıyor ve bitiyor.anlamadım??o zaten tüm zorluklara rağmen şuan zirvede
![]()
ne yani sıla alternatif müzik mi yapıyor?Sıla'ya getirmiştim. Bak Demet Akalın'da albüm yapıyor tutmuyor mu tutuyor elbet ama sadece belli dönem kalıcılığı yakalıyor ve bitiyor.Gülşen söz yazarı ama o da pop müzik kalitesinde yani diğerlerinden çok fazla bir şeyi yok.
![]()
Alternatif müzik yapıyor tabi ki. Eğer öyle yapmıyor olsaydı albümde birçok şarkıyı kliplendirirdi.ne yani sıla alternatif müzik mi yapıyor?![]()