Haberler başka yerlerde yayınlanmadan çoğu zaman ben de yayınlanıyor dostum kaynaklarım sağlamdır.Akşama incelerim ama biraz arttır haberleri bence çok eksikmişiz biz.
Haberler başka yerlerde yayınlanmadan çoğu zaman ben de yayınlanıyor dostum kaynaklarım sağlamdır.Akşama incelerim ama biraz arttır haberleri bence çok eksikmişiz biz.
Ben de açmıyorsam kim açıyor müzik haberi. Az takip et aç da bak Aysel'in albümünü hatta dur link atayım incele.
https://fav10.net/forum/threads/aysel-gürel-anısına-aysel-im.193089/
Al Umut. @sokak sanati
Umut mu Uğur mu çok benzer de değil Umuttu di miGördüm haberi.O bölüme bakarım en yakın zamanda.
Adım hala yanlış.Daha dikkatli olalım lütfen.
Umut mu Uğur mu çok benzer de değil Umuttu di mi
Ya bir sürü isim var hafızam kuvvetlidir aslında duyduğumu kolay unutmam ama Uğur kimse beni anıyor sanırım.
Ya bir sürü isim var hafızam kuvvetlidir aslında duyduğumu kolay unutmam ama Uğur kimse beni anıyor sanırım.
O beni anıyor ben seni anamıyorum sıkıntı orada neyse unutmam dahaBenle ne alakası var peki bu çocuğun.Niy ebenide anıyor.
O beni anıyor ben seni anamıyorum sıkıntı orada neyse unutmam daha
Şükret oğlum şükretmeye devam et2. kez şükrediyorum sana.
Şükret oğlum şükretmeye devam et
Çok pis laf vurdun ama olmayacak öyle bir şey.Sende şükret yoksa çakılacaksınız haberin yok.
Çok pis laf vurdun ama olmayacak öyle bir şey.
Az ile tamah ediyorum zaten 6,5 reyting sürekli alsa da yeter bana bitmediği sürece sıkıntı yok. Ama kalite işin reyting almasını ben değil her izleyici ister.Şükret diyorum ya.Belki olur.Az ile tamah etki çoğa yaklaşın biraz.
Az ile tamah ediyorum zaten 6,5 reyting sürekli alsa da yeter bana bitmediği sürece sıkıntı yok. Ama kalite işin reyting almasını ben değil her izleyici ister.
Almasını istiyorum ama geçmesini de isterim açıkçası. Ama olmuyorsa da 6,5 da kalması da yeterlidir.''Bu hafta 7 alsa haftaya Yüzyıl 2 reyting düşse Sonraki hafta biz zaten 9 alırız''.Nerde bu Deniz.
Almasını istiyorum ama geçmesini de isterim açıkçası. Ama olmuyorsa da 6,5 da kalması da yeterlidir.