Ya Umut sen mi beni anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum.Son günde döndün Hemen.😱@xemrexxx konuları ile seni baya korkutmuş.Hürrem'in gazabına kalmadan hakkı bulman iyi oldu.
![]()
Ya Umut sen mi beni anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum.Son günde döndün Hemen.😱@xemrexxx konuları ile seni baya korkutmuş.Hürrem'in gazabına kalmadan hakkı bulman iyi oldu.
![]()
Ya Umut sen mi beni anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum.Arkadaşım dizi yükselecek buna adım gibi eminim ama oldu ki yükselmedi ve kitlesi 6,5 da kalmasını isterim bitmemesi için kapiş.
![]()
Aynen bu hafta seni mi başıma sardılar yoksaKonu dışına baya saptık bence 24 saat sonra görüşürüz.![]()
Aynen bu hafta seni mi başıma sardılar yoksa![]()
Şefkat Tepe'nin yüksek kurulunun Ab versiyonun kurdu Emre.Sevdaluk'a musallat olmak ile görevliyiz ve tüm Totalcilerle.![]()
İyiymiş ama bence bana çarparak hata ettin ben kolay lokma olmam siz ABlere.
![]()
Hürrem takma dişleriyle beni kolay çiğneyemez rahat ol.Hürrem'e kolay lokma olursunuz rahat olun.![]()
Hürrem takma dişleriyle beni kolay çiğneyemez rahat ol.Yalnız Gülşen'den Sevdaluk'a geldik gerçekten büyük benzerlik.
![]()
Son günde döndün Hemen.😱 @xemrexxx konuları ile seni baya korkutmuş.Hürrem'in gazabına kalmadan hakkı bulman iyi oldu.
![]()
alıştık artıkbu arada gülşen konusu nasıl buralara geldi .ss
olabilir her yerde olan diziler total oluyor yüzde 95Alışmışmış Sevdaluk her yerde.
![]()
Şükret oğlum şükretmeye devam et![]()
Sende şükret yoksa çakılacaksınız haberin yok.![]()
alıştık artıkbu arada gülşen konusu nasıl buralara geldi .ss
Gülşen konusunda Sevdaluk![]()
Aynen Sila en iyisiSila forever
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne biliyon belki Gulsen Sevdalukta ya da Muhtesemde oynayacak@denizz19 canlı tutulması iyi tabii ki ama çok alakasız şeyler konuşulmuş![]()
olamaz mı olabilir (ATS geldi aklımaNe biliyon belki Gulsen Sevdalukta ya da Muhtesemde oynayacak![]()
Cagatay oyuncu muyduolamaz mı olabilir (ATS geldi aklıma)
olamaz tabii Gülşen oyuncu değil ki![]()