kısa boylu insanlar candır bknz: m.k.atatürk 1.70 tyrion lannister 1.35Kıskanma yer cücesi tıfıl boyunla bana laf atıyor.![]()
kısa boylu insanlar candır bknz: m.k.atatürk 1.70 tyrion lannister 1.35Kıskanma yer cücesi tıfıl boyunla bana laf atıyor.![]()
Valla ikisi de iyi durumda bendezaten ünlü filozof diyojen ne demiş '' insanların boyuyla bamyası ters orantılıdır tanrı bir yerden alır bir yere ekler parçalar artmaz yani
adam haklı olay orda bitiyor bence)
herkesinki kendisine mükemmel gözükürValla ikisi de iyi durumda bende![]()
bilmeden taşmı attık birilerine anlamadım olayınasıl da alındı![]()
la o değilde meryoşumla elçin sangudan sonra saftirik bahar da tükenmiş bu @Çiğdem- her gün kazan kaynatıp büyü mü yapıyor neherkesinki kendisine mükemmel gözükürkimse yoğurdum kara demez elbette
![]()
Aklımız bamyamızla bir çalışmazsa işte o Zaman karanlıklar aydınlığa çıkar diyerek bağlıyorum.herkesinki kendisine mükemmel gözükürkimse yoğurdum kara demez elbette
![]()
olay aklın bamyada olması değil bamyanın etkin kullanılmamasından kaynaklıAklımız bamyamızla bir çalışmazsa işte o Zaman karanlıklar aydınlığa çıkar diyerek bağlıyorum.![]()
Bence fındık toplamaya gittiğini söyleyip sabaha kadar nazar büyüleri yaptırmakla uğraşıyordur.la o değilde meryoşumla elçin sangudan sonra saftirik bahar da tükenmiş bu @Çiğdem- her gün kazan kaynatıp büyü mü yapıyor ne
![]()
la o değilde meryoşumla elçin sangudan sonra saftirik bahar da tükenmiş bu @Çiğdem- her gün kazan kaynatıp büyü mü yapıyor ne
![]()
kem gözleri yeter onun o ne şeytandır o.ssBence fındık toplamaya gittiğini söyleyip sabaha kadar nazar büyüleri yaptırmakla uğraşıyordur.![]()
Fener bamyadan büyükse göreceğin manzara daha utanç verici olur bence bırak karanlık kalsın.olay aklın bamyada olması değil bamyanın etkin kullanılmamasından kaynaklımadem karanlığı aydınlatıcaz bamyanın ucuna fener takarız hem aklımız istediğimiz yerde olur hem karanlık aydınlanır niye bir şey için başka bir şeyi ortadan kaldıralım
)
Piyasadaki tüm güzel kadınları silmeden rahat edemez o.kem gözleri yeter onun o ne şeytandır o.ss
aha nasıl bir proje canlandırdıysa kafasında artıkFener bamyadan büyükse göreceğin manzara daha utanç verici olur bence bırak karanlık kalsın.![]()
deniz çok dğeişti losta başladı yakında game of thrones a da başlayacak sonra prison break falan@denizz19 sen Gülümse Yeter'i izliyor musun? Senin seveceğin tarzda bir dizi.![]()
İlk bölümü seyrettim ama sarmadı. Yani Erdal Özyağcılar bile sevdiremedi pek. Aslında güzel ama ne bileyim daha farklı projeler arıyorum. Yani daha önce az işlenmiş konular. Ya da içimi titretecek bir proje. Drama olması şart değil komedi de olur ama Hangimiz Sevmedik dışında çok ahım şahım bir şeyler bulamadım. Aşk Laftan Anlamaz hoş dizi ama ona da bakmıyorum.@denizz19 sen Gülümse Yeter'i izliyor musun? Senin seveceğin tarzda bir dizi.![]()
Anladım, yeni sezonda zaten dramaya doyacaz.İlk bölümü seyrettim ama sarmadı. Yani Erdal Özyağcılar bile sevdiremedi pek. Aslında güzel ama ne bileyim daha farklı projeler arıyorum. Yani daha önce az işlenmiş konular. Ya da içimi titretecek bir proje. Drama olması şart değil komedi de olur ama Hangimiz Sevmedik dışında çok ahım şahım bir şeyler bulamadım. Aşk Laftan Anlamaz hoş dizi ama ona da bakmıyorum.![]()
Deniz Game Of'a başlayacaksa konusunu bana da anlatsın çünkü 8 bölüm izlememe rağmen anladığım tek şey "şey", en son o kadın şey kadar yumurtaları şey yapıyordu kaslı bir adam vardı o kadınla şeydi, dizi çok şeyli bence son yılların en ovurropu.deniz çok dğeişti losta başladı yakında game of thrones a da başlayacak sonra prison break falan![]()
WhatAnladım, yeni sezonda zaten dramaya doyacaz.Ben de kafamı dağıtmak için izliyorum açıkcası ama oyuncu kadrosunu çok beğeniyorum. Erdal Özyağıcılar dışında diğer isimler de çok samimi rol yapıyor.
Deniz Game Of'a başlayacaksa konusunu bana da anlatsın çünkü 8 bölüm izlememe rağmen anladığım tek şey "şey", en son o kadın şey kadar yumurtaları şey yapıyordu kaslı bir adam vardı o kadınla şeydi, dizi çok şeyli bence son yılların en ovurropu.![]()