Show Gülümse Yeter - Dizi Yorumları

Anladım, yeni sezonda zaten dramaya doyacaz. :A Ben de kafamı dağıtmak için izliyorum açıkcası ama oyuncu kadrosunu çok beğeniyorum. Erdal Özyağıcılar dışında diğer isimler de çok samimi rol yapıyor. :D

Deniz Game Of'a başlayacaksa konusunu bana da anlatsın çünkü 8 bölüm izlememe rağmen anladığım tek şey "şey", en son o kadın şey kadar yumurtaları şey yapıyordu kaslı bir adam vardı o kadınla şeydi, dizi çok şeyli bence son yılların en ovurropu. :A
Game of thrones candır anlamadıysan it is yor pırablım :A :A

Şaka cnm şaka bende bütün bölümlerini bu yaz izledim bazı yerleri baya sonradan anladım hatta o 3. Sezondamıdır nedir lüzumsuz savaş planlama sahnelerini hep atladım dizi süperdi ama özellikle Khaleesi :love1:
Sonradan sansayı sevmeye başlafım falan güzeldi konusunu tam anlatamıycam @xemrexxx veya @Tolstoyevski anlatsın daha hakimlerdir :bhr:

Yani dizi çok cinsel içerikli demeye çalıştım şeyden kastım o. :A

Game of thrones candır anlamadıysan it is yor pırablım :A :A

Şaka cnm şaka bende bütün bölümlerini bu yaz izledim bazı yerleri baya sonradan anladım hatta o 3. Sezondamıdır nedir lüzumsuz savaş planlama sahnelerini hep atladım dizi süperdi ama özellikle Khaleesi :love1:
Sonradan sansayı sevmeye başlafım falan güzeldi konusunu tam anlatamıycam @xemrexxx veya @Tolstoyevski anlatsın daha hakimlerdir :bhr:
Ben öyle çok açıklı seçikli dizileri sevmiyorum fazla abartı GoT. :( Birde cidden konuyu anlayamadım 8 bölümde. :/

Yani dizi çok cinsel içerikli demeye çalıştım şeyden kastım o. :A

Ben öyle çok açıklı seçikli dizileri sevmiyorum fazla abartı GoT. :( Birde cidden konuyu anlayamadım 8 bölümde. :/
Cnm konu 1. Sezon finalinden sonra açılıyor diye hatırlıyoeum ama sıkıcı savaş hazırlık sahneleri var onları atlarsın :)

İnanırmısın o sahneler azalıyor giderek hala var ama azalıyor işte özellikle 6. Sezonda nerdeyse hiç yoktu .ss

Cnm konu 1. Sezon finalinden sonra açılıyor diye hatırlıyoeum ama sıkıcı savaş hazırlık sahneleri var onları atlarsın :)

İnanırmısın o sahneler azalıyor giderek hala var ama azalıyor işte özellikle 6. Sezonda nerdeyse hiç yoktu .ss
Peki haftaya tekrar deniyim ama 1. bölümden almam lazım en son ne olduğunu unuttum çünkü. Yumurtalar çatlamaya başlamıştı galiba. :A

Peki haftaya tekrar deniyim ama 1. bölümden almam lazım en son ne olduğunu unuttum çünkü. Yumurtalar çatlamaya başlamıştı galiba. :A
Sen bilirsin ama bence geriye almadan ilerle ilerde süper bölümler seni bekliyor :A
Yumurtalar candır gerisi heyecan :A

Dizi cidden sıkmadan izlettiriyor.

6.bölüm de güzeldi.Gül de yakında Sarp'a aşık olursa şaşırmam.Ayrıca 7.bölüm fragmanları da bomba:X

Bölüm harika gidiyor yine. Emre Özdemir'de geldi. Özdemir'ler Civan'lara sayıca üstünlük kurdu artık sonrasında n'olacak bakalım.

Tüm karakterler ayrı ayrı güldürüyor. :X

7.bölümü izliyorum , çok güzel bölüm olmuş :A

Nermin'in yemek yaptıktan sonra Hasan Efendi'nin zehirlenmesi acayip komikti :X

Hazine olayı da güzel gidiyor :A

Son 20 dakika bakalım ne olacak :)

Emre de renk katıyor diziye :A

Şu Seçil'e de sinir oldum:A

Ulan uzmanlıktayken (gül büyük iht uzmanlıkta :) ) biri bana böyle davranırsa cinnet geçiririm .ss

Gül stajda:D

Dizi güzel ilerliyor Emre favorim şu anlık Ayten antipatik geliyor

Şahane damat bittiğine göre bu diziye geçtim ekim ayina kadar :A

O diziyi izlemen hataydı ama sen izlemene bunu idk gibi bırakcan:A

Bölüm iyi başladı :X

Gül e üzülüyorum şu Seçil nasıl eziyet ediyor

Kemali göstermediler ya :A

@xemrexxx şu merdivenlerde yasemin diye bağıran pembeli kız o senin ulan istanbuldaki fatmişin genç hali sanırım her dizide var :A

Nerminin fal sahnesi kahkaha attırdı. :A

Gül stajda:D

Dizi güzel ilerliyor Emre favorim şu anlık Ayten antipatik geliyor

O diziyi izlemen hataydı ama sen izlemene bunu idk gibi bırakcan:A

Kemali göstermediler ya :A
Staj imkansız ulan sürekli birinin yanında öyle staj olmuyor stajda sürekli başkasının yanındasın :)