Show Gülümse Yeter - Dizi Yorumları

10. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni fragman çıkmış Anneannene izlet, kamu hizmeti yapıyorum. :A @ozgur2113

Ne çok dizi izliyormuş. 😱
Ay bu daha hiçbir şey dur sana sayayım :F Her sabah Müge Anlı ile başlar, daha sonra Kısmetse Olur, Evleneceksen Gel, Beni Affet ve Zuhal Topal'la izler :F

KÇ, Kara Sevda, Gülümse Yeter, Yüksek Sosyete ve dönüşümlü Bodrum Masalı, Bana Sevmeyi Anlat, Rüzgarın Kalbi izliyor :F

Bir ara sıkı bir Küçük Gelin fanıydı :( :F

Ay bu daha hiçbir şey dur sana sayayım :F Her sabah Müge Anlı ile başlar, daha sonra Kısmetse Olur, Evleneceksen Gel, Beni Affet ve Zuhal Topal'la izler :F

KÇ, Kara Sevda, Gülümse Yeter, Yüksek Sosyete ve dönüşümlü Bodrum Masalı, Bana Sevmeyi Anlat, Rüzgarın Kalbi izliyor :F

Bir ara sıkı bir Küçük Gelin fanıydı :( :F
Yoğun mesai yapıyormuş cidden. 😱

İşte TNS deneklerine böyle televizyon aşığı denekler ekleseler AGB gibi yüksek reytinglere kavuşuruz. :A

Hatırlıyorum bize dert yanıyordun. .ss

Yoğun mesai yapıyormuş cidden. 😱

İşte TNS deneklerine böyle televizyon aşığı denekler ekleseler AGB gibi yüksek reytinglere kavuşuruz. :A

Hatırlıyorum bize dert yanıyordun. .ss
Kadının görmediği entrika, acı kalmadı bazen bir dizinin ilk bölümüne bakıp aman bu da neymiş beğenmedim dediği oluyor :F

Bizim evde reyting cihazı olsa Sedef'in dizisi açık kalırdı sürekli :A

Kadının görmediği entrika, acı kalmadı bazen bir dizinin ilk bölümüne bakıp aman bu da neymiş beğenmedim dediği oluyor :F

Bizim evde reyting cihazı olsa Sedef'in dizisi açık kalırdı sürekli :A
İşte bu aşırı dozda TOTAL'in etkisi artık ben de @denizz19 da aman bu da entrika mı deyip burun büker hale geldik. :A

Anneannen bastonunu yapıştırırsa görürsün açık kalıyor mu. :A

İşte bu aşırı dozda TOTAL'in etkisi artık ben de @denizz19 da aman bu da entrika mı deyip burun büker hale geldik. :A

Anneannen bastonunu yapıştırırsa görürsün açık kalıyor mu. :A
Onu da kendime benzettim o çok sever Sedef'i :F Adını çoğu zaman söylemez ama bizim kız ne zaman dizi çevirecek diyor sürekli :A

Dizi şu anda İDE'den çok daha iyi kalan bölümleri tamamlayacağım. :X Umarım bitmez ama İDE'de biterse Nurseli'yi bu diziye alsınlar sen o zaman gör komediyi :F Banu Kiremitçi Mediha'ya çok iyi sahneler yazıyordu zaten. :D @mrt-06 Sen izliyor musun? :)