Ne çok dizi izliyormuş. 😱Şuan Kara Sevda izlemekle meşgul bitince izletirsin dedi![]()
Ay bu daha hiçbir şey dur sana sayayımNe çok dizi izliyormuş. 😱
Yoğun mesai yapıyormuş cidden. 😱Ay bu daha hiçbir şey dur sana sayayımHer sabah Müge Anlı ile başlar, daha sonra Kısmetse Olur, Evleneceksen Gel, Beni Affet ve Zuhal Topal'la izler
![]()
KÇ, Kara Sevda, Gülümse Yeter, Yüksek Sosyete ve dönüşümlü Bodrum Masalı, Bana Sevmeyi Anlat, Rüzgarın Kalbi izliyor
Bir ara sıkı bir Küçük Gelin fanıydı![]()
![]()
Kadının görmediği entrika, acı kalmadı bazen bir dizinin ilk bölümüne bakıp aman bu da neymiş beğenmedim dediği oluyorYoğun mesai yapıyormuş cidden. 😱
İşte TNS deneklerine böyle televizyon aşığı denekler ekleseler AGB gibi yüksek reytinglere kavuşuruz.
Hatırlıyorum bize dert yanıyordun. .ss
Hayır Familya'nın fragmanını izletmeli.
İşte bu aşırı dozda TOTAL'in etkisi artık ben de @denizz19 da aman bu da entrika mı deyip burun büker hale geldik.Kadının görmediği entrika, acı kalmadı bazen bir dizinin ilk bölümüne bakıp aman bu da neymiş beğenmedim dediği oluyor
Bizim evde reyting cihazı olsa Sedef'in dizisi açık kalırdı sürekli![]()
Sen nerden fırladın be.Hayır Familya'nın fragmanını izletmeli.![]()
Onu da kendime benzettim o çok sever Sedef'iİşte bu aşırı dozda TOTAL'in etkisi artık ben de @denizz19 da aman bu da entrika mı deyip burun büker hale geldik.
Anneannen bastonunu yapıştırırsa görürsün açık kalıyor mu.![]()
Vay yılan seni nasıl da etkilemiş kadıncağızı.Onu da kendime benzettim o çok sever Sedef'iAdını çoğu zaman söylemez ama bizim kız ne zaman dizi çevirecek diyor sürekli
![]()
Nereden fırladıysam fırladım Özgür'ün anneannesine Familya izleteceğiz.Sen nerden fırladın be.![]()
Abim geçenlerde Ezel zamanında severdim sayende soğudum kadından dediVay yılan seni nasıl da etkilemiş kadıncağızı.
Ailecek Sedefcisiniz yani. Evimizin kızı.![]()
Yine abinAbim geçenlerde Ezel zamanında severdim sayende soğudum kadından dediDiğerleri de yeter artık bahsediyorsun elin kadınından diyorlar
![]()
Iyy abuk subuk dizilerini millete izletmeye çalışma.Nereden fırladıysam fırladım Özgür'ün anneannesine Familya izleteceğiz.![]()
Her şeyime karışıyor işteYine abinNe çektik abilerimizden. .ss
O da komikmiş, sen de desene sizene yha diye.![]()
Kış sen kendi dizine bak.Iyy abuk subuk dizilerini millete izletmeye çalışma.![]()
Ben söyliyim dayağı yersin.Her şeyime karışıyor işte
O zaman görürüm günümü![]()
Suratsuz. .ssKış sen kendi dizine bak.![]()