Show Gülümse Yeter - Dizi Yorumları

Fırsat buldukça tekrarlarına bakıyorum dizinin:)

Banu Kiremitçi Bozkurt komediden anlıyor kanaldaş @mrt-06 Medihayı sevdirende oydu aslında. Nerminde efsane karakter dizide çoğu kişininde favorisi. :A

Banu Kiremitçi Bozkurt komediden anlıyor kanaldaş @mrt-06 Medihayı sevdirende oydu aslında. Nerminde efsane karakter dizide çoğu kişininde favorisi. :A
Dizi harika gidiyor ama günü çok zor iki tane 10 reytinglik dizi var, garibim 3 reytinge düştü. Dediğin gibi gün değişimi şart oldu, biterse gerçekten üzülürüm. :(

Nermin çok tatlı sırf onun sahnelerini izliyorum bazen. :D

suan özet izliyorum. cok komikmis. çinli misafirler var :)

Fırsat buldukça tekrarlarına bakıyorum dizinin:)

Dizi harika gidiyor ama günü çok zor iki tane 10 reytinglik dizi var, garibim 3 reytinge düştü. Dediğin gibi gün değişimi şart oldu, biterse gerçekten üzülürüm. :(

Nermin çok tatlı sırf onun sahnelerini izliyorum bazen. :D

suan özet izliyorum. cok komikmis. çinli misafirler var :)
bu diziye oy kullanmayı unutmayın :F

Dizinin kore versiyonuna baktım, ilk bölüm çoğu olay aynısı. Espriler bile aynı ama bizdeki taç sahnesi ve bölüm sonundaki yatak sahnesi onlarda yok. Oradaki Yasemin ile bizim Yasemin'in oyunculuğu neredeyse aynısı mimikler ses tonu falan ama Aslı Bekiroğlu bin basar. :F Ayrıca orjinali 45 bölüm, ve 1 saat bölümler. Reytingler az yükselse sezon sonunu rahat görürüz ki ikinci sezon gerçekten istemiyorum sonra saçmalıyorlar İDK örneği bunun.

Alın size orjinalindeki Ayten-Nermin ikilisi :A

qj4amD.png

@denizz19 sen hatırlarsın ilk bölümde düğünde Nermin Aytene gözüm kanadı demişti işte o sahne. :F

@mrt-06 @xemrexxx @cookies @turkuazz @Aserat

@denizz19

Dizinin kore versiyonuna baktım, ilk bölüm çoğu olay aynısı. Espriler bile aynı ama bizdeki taç sahnesi ve bölüm sonundaki yatak sahnesi onlarda yok. Oradaki Yasemin ile bizim Yasemin'in oyunculuğu neredeyse aynısı mimikler ses tonu falan ama Aslı Bekiroğlu bin basar. :F Ayrıca orjinali 45 bölüm, ve 1 saat bölümler. Reytingler az yükselse sezon sonunu rahat görürüz ki ikinci sezon gerçekten istemiyorum sonra saçmalıyorlar İDK örneği bunun.

qj4amD.png

@denizz19 sen hatırlarsın ilk bölümde düğünde Nermin Aytene gözüm kanadı demişti işte o sahne. :F

@denizz19
beğenmedim rüküşler:A neyse sen izlediğni dizilere oy kullan.ss

qj4amD.png

@denizz19
Bu dizi bozdu iyice.

Kesin KÇ yorumumdan dolayı dedin, çünkü bu diziyi izlediğin yoktur. :A KÇ için diyeceğimse Nazan'ı atsınlar gitsin diziden sırf hikayede tutsunlar diye saçmalamadıkları şey yok :F
Evet o yüzden dedim .ss Ayrıca Nazan dizinin en sevdiğim oyuncularından biri diziye apayrı bir renk katıyor saçmaladın iyice :A