Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelimBoy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.
Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelimBoy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.
Boy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.
Demek muhabbet buyduBoy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelimhedef 72 kilo
Ben de hemen hemen aynı bu boydayım ama kilom o kadar yok. Bir ara 72'ye kadar düşmüştüm. Eve döndüm, ekmek yedim hep, tekrar aldım kilo.Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelimhedef 72 kilo
Yarın çiftetelli oynuyoruz ama ilk kim oynasa diye tartışırızDemek muhabbet buydu
Dün gözleme, bugün göbekYarına ne var?
"Yiyom yiyom kilo almıyom" diyenler yorum yapmasın lütfen.Demek muhabbet buydu
Dün gözleme, bugün göbekYarına ne var?
Sen kaç kilosunBen de hemen hemen aynı bu boydayım ama kilom o kadar yok. Bir ara 72'ye kadar düşmüştüm. Eve döndüm, ekmek yedim hep, tekrar aldım kilo.
Kefir iç. Sindirmede baya baya etkili.
Yarın çiftetelli oynuyoruz ama ilk kim oynasa diye tartışırızSeni de davet edelim de sonra niye çağırmadın deme
o gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önce"Yiyom yiyom kilo almıyom" diyenler yorum yapmasın lütfen.
Ölçmedim ama muhtemelen 76-77 varımdır şimdi.Sen kaç kilosunZayıf olmak da bi problemcanımın istediğini yiyemeyeceksem ne anlamı var
Acılı yemiş bak bak bak. Ankaralı olduğunu belli ediyor.o gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önceyarın iş yok, daha devamı gelebilir
Allah sabır versin banao gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önceyarın iş yok, daha devamı gelebilir
Niye, Ankaralılar acılımı yer?Acılı yemiş bak bak bak. Ankaralı olduğunu belli ediyor.
Ben evde kalınca yemek yeme hobim oluşuyorÖlçmedim ama muhtemelen 76-77 varımdır şimdi.
Yersin ama dakika başı yersen sıkıntı. Akşam yeme mesela.
Bir de bunun yürümesi var, terlemesi var. Sıkıntı kilolu olmak.
PardonAllah sabır versin banaye bakalım afiyet olsun
Diyorum ki Allah bana diyetteyken sbaır versinde boğazımı tutabiliyimPardon
Yüksek lisans yaptığına göre muhtemelen yurtta kalacaksın.Ben evde kalınca yemek yeme hobim oluşuyorO yüzden bu sene evde kalmayacağıım
BoşverDiyorum ki Allah bana diyetteyken sbaır versinde boğazımı tutabiliyimSen ne anlamışsın hanımefendi
Hayır, yüksek lisansı da evime yakın bir yerde yapıyorumYüksek lisans yaptığına göre muhtemelen yurtta kalacaksın.
Yok bea ben alışınca önüme kuzu koysan yine canım çekmezBoşver
bir daha yemekle ilgili foto paylaşmam. sabrını zorlamıyayım
Kuzumu dedin?? @Arslan BeyYok bea ben alışınca önüme kuzu koysan yine canım çekmezyeterki ilk 2-3 hafta alışma süreci rahat geçsinGerçi 3 haftadır diyetteyim ama çoık dikkat etmiyordum artık daha da dikkat edeceğim
Hayır tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?