Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelimBoy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.![]()
Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelimBoy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.![]()
Boy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.![]()
Demek muhabbet buyduBoy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelim![]()
hedef 72 kilo
![]()
Ben de hemen hemen aynı bu boydayım ama kilom o kadar yok. Bir ara 72'ye kadar düşmüştüm. Eve döndüm, ekmek yedim hep, tekrar aldım kilo.Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelim![]()
hedef 72 kilo
![]()
Yarın çiftetelli oynuyoruz ama ilk kim oynasa diye tartışırızDemek muhabbet buydu
Dün gözleme, bugün göbekYarına ne var?
![]()
"Yiyom yiyom kilo almıyom" diyenler yorum yapmasın lütfen.Demek muhabbet buydu
Dün gözleme, bugün göbekYarına ne var?
![]()
Sen kaç kilosunBen de hemen hemen aynı bu boydayım ama kilom o kadar yok. Bir ara 72'ye kadar düşmüştüm. Eve döndüm, ekmek yedim hep, tekrar aldım kilo.
Kefir iç. Sindirmede baya baya etkili.![]()
Yarın çiftetelli oynuyoruz ama ilk kim oynasa diye tartışırız![]()
Seni de davet edelim de sonra niye çağırmadın deme
![]()
o gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önce"Yiyom yiyom kilo almıyom" diyenler yorum yapmasın lütfen.![]()
Ölçmedim ama muhtemelen 76-77 varımdır şimdi.Sen kaç kilosun![]()
Zayıf olmak da bi problem
canımın istediğini yiyemeyeceksem ne anlamı var
![]()
Acılı yemiş bak bak bak. Ankaralı olduğunu belli ediyor.o gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önceyarın iş yok, daha devamı gelebilir
![]()
Allah sabır versin banao gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önceyarın iş yok, daha devamı gelebilir
![]()
Niye, Ankaralılar acılımı yer?Acılı yemiş bak bak bak. Ankaralı olduğunu belli ediyor.![]()
Ben evde kalınca yemek yeme hobim oluşuyorÖlçmedim ama muhtemelen 76-77 varımdır şimdi.
Yersin ama dakika başı yersen sıkıntı. Akşam yeme mesela.
Bir de bunun yürümesi var, terlemesi var. Sıkıntı kilolu olmak.![]()
PardonAllah sabır versin bana![]()
ye bakalım afiyet olsun
![]()
Diyorum ki Allah bana diyetteyken sbaır versinde boğazımı tutabiliyimPardon![]()
Yüksek lisans yaptığına göre muhtemelen yurtta kalacaksın.Ben evde kalınca yemek yeme hobim oluşuyorO yüzden bu sene evde kalmayacağıım
![]()
BoşverDiyorum ki Allah bana diyetteyken sbaır versinde boğazımı tutabiliyimSen ne anlamışsın hanımefendi
![]()
Hayır, yüksek lisansı da evime yakın bir yerde yapıyorumYüksek lisans yaptığına göre muhtemelen yurtta kalacaksın.![]()
Yok bea ben alışınca önüme kuzu koysan yine canım çekmezBoşver
bir daha yemekle ilgili foto paylaşmam. sabrını zorlamıyayım![]()
Kuzumu dedin?? @Arslan BeyYok bea ben alışınca önüme kuzu koysan yine canım çekmez![]()
yeterki ilk 2-3 hafta alışma süreci rahat geçsin
Gerçi 3 haftadır diyetteyim ama çoık dikkat etmiyordum artık daha da dikkat edeceğim
![]()
Hayır tabiki