Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelim hedef 72 kiloBoy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.
Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelim hedef 72 kiloBoy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.
Boy 1.75 gibi duruyor. Göbek gözüktüğüne göre orantısızlık var gibi. 90 vardır kilon.
Demek muhabbet buyduBoy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelim hedef 72 kilo
Ben de hemen hemen aynı bu boydayım ama kilom o kadar yok. Bir ara 72'ye kadar düşmüştüm. Eve döndüm, ekmek yedim hep, tekrar aldım kilo.Boy 1.72 evet kilo da 95 civarı diyelim hedef 72 kilo
Yarın çiftetelli oynuyoruz ama ilk kim oynasa diye tartışırız Seni de davet edelim de sonra niye çağırmadın demeDemek muhabbet buydu
Dün gözleme, bugün göbek Yarına ne var?
"Yiyom yiyom kilo almıyom" diyenler yorum yapmasın lütfen.Demek muhabbet buydu
Dün gözleme, bugün göbek Yarına ne var?
Sen kaç kilosun Zayıf olmak da bi problem canımın istediğini yiyemeyeceksem ne anlamı varBen de hemen hemen aynı bu boydayım ama kilom o kadar yok. Bir ara 72'ye kadar düşmüştüm. Eve döndüm, ekmek yedim hep, tekrar aldım kilo.
Kefir iç. Sindirmede baya baya etkili.
Yarın çiftetelli oynuyoruz ama ilk kim oynasa diye tartışırız Seni de davet edelim de sonra niye çağırmadın deme
o gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önce yarın iş yok, daha devamı gelebilir"Yiyom yiyom kilo almıyom" diyenler yorum yapmasın lütfen.
Ölçmedim ama muhtemelen 76-77 varımdır şimdi.Sen kaç kilosun Zayıf olmak da bi problem canımın istediğini yiyemeyeceksem ne anlamı var
Acılı yemiş bak bak bak. Ankaralı olduğunu belli ediyor.o gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önce yarın iş yok, daha devamı gelebilir
Allah sabır versin bana ye bakalım afiyet olsuno gözlemenin üstüne acılı bir yemek yedim az önce yarın iş yok, daha devamı gelebilir
Niye, Ankaralılar acılımı yer?Acılı yemiş bak bak bak. Ankaralı olduğunu belli ediyor.
Ben evde kalınca yemek yeme hobim oluşuyor O yüzden bu sene evde kalmayacağıımÖlçmedim ama muhtemelen 76-77 varımdır şimdi.
Yersin ama dakika başı yersen sıkıntı. Akşam yeme mesela.
Bir de bunun yürümesi var, terlemesi var. Sıkıntı kilolu olmak.
PardonAllah sabır versin bana ye bakalım afiyet olsun
Diyorum ki Allah bana diyetteyken sbaır versinde boğazımı tutabiliyim Sen ne anlamışsın hanımefendiPardon
Yüksek lisans yaptığına göre muhtemelen yurtta kalacaksın.Ben evde kalınca yemek yeme hobim oluşuyor O yüzden bu sene evde kalmayacağıım
BoşverDiyorum ki Allah bana diyetteyken sbaır versinde boğazımı tutabiliyim Sen ne anlamışsın hanımefendi
Hayır, yüksek lisansı da evime yakın bir yerde yapıyorum Ama tez yazıyorum şuanda , sabahları geçici öğretmenlik öğleden sonra spor akşamları da tez yazacağım Cumartesi-pazarda igilzice yds kursu anlatırken yoruldumYüksek lisans yaptığına göre muhtemelen yurtta kalacaksın.
Yok bea ben alışınca önüme kuzu koysan yine canım çekmez yeterki ilk 2-3 hafta alışma süreci rahat geçsin Gerçi 3 haftadır diyetteyim ama çoık dikkat etmiyordum artık daha da dikkat edeceğimBoşver
bir daha yemekle ilgili foto paylaşmam. sabrını zorlamıyayım
Kuzumu dedin?? @Arslan BeyYok bea ben alışınca önüme kuzu koysan yine canım çekmez yeterki ilk 2-3 hafta alışma süreci rahat geçsin Gerçi 3 haftadır diyetteyim ama çoık dikkat etmiyordum artık daha da dikkat edeceğim
Hayır tabiki Önümde kuzu çevirseler yine dönüp bakmam manasındaKuzumu dedin?? @Arslan Bey
yani var evde oda