gözlemci 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,483
Puanı
1,060

Forumumuzun sevilen üyelerinden, benimde sohbetlerini beğendiğim ve iyi anlaştığım ve bir çok konuda taktir ettiğim @gözlemci 3 senelik aradan sonra yeni kulübe, 15.000'ler kulübüne girmiştir.
ZKpRUNsg.jpg

Kendisini tebrik ederiz ve umarım bir daha uzun aralar vermez. Hep birlikte nice nice güzel ve eğlenceli mesajlara.

Sana hediye olarak en sevdiğim şarkılardan bir kaçını paylaşacağım(Pardon, çok damar:F):

Son düzenleme:
Konudaki fotoğraf Göteborg'un çarşısında @destere için çektiğim bir fotoğraftı ama çok hoşuma gittiği için buradada paylaştım :bhr:

@Forumdash şarkılara bakma gözünü kapatabilirsin :A
@eskici kap güzel hediyeler. Ben kendi zevkime göre şarkılar verdim sen @gözlemci ye onun tarzı olan şarkılar hediye et :A

Konudaki fotoğraf Göteborg'un çarşısında @destere için çektiğim bir fotoğraftı ama çok hoşuma gittiği için buradada paylaştım :bhr:

@eskici kap güzel hediyeler. Ben kendi zevkime göre şarkılar verdim sen @gözlemci ye onun tarzı olan şarkılar hediye et :A
Yarın ayarlarım ben ona güzel hediyeler merak etme :A

Elim kaydı :F

Tebrikler @gözlemci tekrar seni aktif görmek çok güzel :Z:Z:Z

Daha iyi gözlemlersin senin külüstürü atıp bunu al :A :A :A @Forumdash @destere
Mili-20einf_600x600@2x.jpg

senin mekana gittim geçen @gözlemci :F

gozlemeci_2.jpg

@Dosi sen oraya Göteborg demişsin de orası resmen Bremen Kilisesi'nin önü.. Avrupa'da her yer aynı sanırım.

@Dosi sen oraya Göteborg demişsin de orası resmen Bremen Kilisesi'nin önü.. Avrupa'da her yer aynı sanırım.
@destere nin kutlama konusuna git orda paylaşmıştım bir kaç resim.
Forumdan resimler kısmındada bizim buralardan çektiğim resimler var.
Birde bu mekanın gündüz haliyle çektiğim resmide galiba iyi geceler günaydın konusundaydı :F Burada kuşlar çok ve onuda @MEnes ile kuş muhabbetimiz vardı diye çekip paylaşmıştım :F

Birde bu mekanın gündüz haliyle çektiğim resmide galiba iyi geceler günaydın konusundaydı :F Burada kuşlar çok ve onuda @MEnes ile kuş muhabbetimiz vardı diye çekip paylaşmıştım :F

Üşenmeyip baktım. Hazine gibi, bulana kadar... Ama gercekten Bremen Kilisesi'nin önüne çok benziyor, tek farkı kuşların olmaması.. Arada bende çekip atayım bari :A

burdaki manzara harika ama kuşlar benim sevdiğim tür değil o gün paylaştığın resimdekiler daha bir isveçe özgüydü bunlar bildiğin güvercin :) bana koltrast karğası lazım :)

burdaki manzara harika ama kuşlar benim sevdiğim tür değil o gün paylaştığın resimdekiler daha bir isveçe özgüydü bunlar bildiğin güvercin :) bana koltrast karğası lazım :)
Üşenmeyip baktım. Hazine gibi, bulana kadar... Ama gercekten Bremen Kilisesi'nin önüne çok benziyor, tek farkı kuşların olmaması.. Arada bende çekip atayım bari :A
Okadar resim paykaştımkı galiba şu yoktu:
burası sağ tarafdaki 1 otel sol tarafdakide tren istasyonu. Bulunduğum yerde tramvayların durağı :A