Toprak altında olduğu için bunu es geçiyorum.
Toprak altında olduğu için bunu es geçiyorum.
Gıdı gıdı Behçet'in hem dizinin komedi unsuru için istiyorum hemde şimdiki Filiz,Erkan ve Yeşim arasında ki meselenin bir benzerini Asya, Behçet, Seyfettin ve Yörük Kızı arasında yapabilirler o da bana güzel ve ilgi çekici gelebilir gibi geliyorÖzellikle gıdı gıdı Behçet’in geri dönmesini bende istiyorum.@Yakamoz-Asi seninde geri gelmesini istediğin bir karakter var mı?
O geri geleceğine abisi geri geldi.Gıdı gıdı Behçet'in hem dizinin komedi unsuru için istiyorum hemde şimdiki Filiz,Erkan ve Yeşim arasında ki meselenin bir benzerini Asya, Behçet, Seyfettin ve Yörük Kızı arasında yapabilirler o da bana güzel ve ilgi çekici gelebilir gibi geliyor
Selma'ya bir bölüm de deri ceket giydirseler nasıl durur acaba? 🤔
1-2 bölüm böyle gider. Sonra zaman atlaması olacağını düşünüyorum 2-3 aylık.
Fragmanda pek gözükmeyen Hüseyinden bölüm içinde vurucu bir sahne bekliyorum. 😕Gözyaṣı sel olacak ben fragmanda bile duygusallaṣtım. Ciritci Abdullahın sözleri fena dokundu...
Fragmanda pek gözükmeyen Hüseyinden bölüm içinde vurucu bir sahne bekliyorum. 😕
Haziranın ilk veya ikinci haftasına ara verir ya da bitirirler.Bu arada şöyle de bir dip not düşeyim kendi adıma;
Gönül Dağı eğer bu hızda herhangi bir bölüm yayınlamama engeli olmadığı takdirde 140/145 arası bir yerde sezon finali veya final yapacak gibi duruyor. Bu hızda devam ederse 145. Bölüm sezon finali/Final gibi duruyor.
Allah senariste kolaylık versin. Önünde en az 30 bölüm daha var. Bakalım neler olacak.
Bir sezon için 42 bölüm biraz fazla gibi.
Zahide kesin. Yeni dizi öncesi tamamıyla çıkarmak için 2 bölümlüğüne kesin geliyorHaziranın ilk veya ikinci haftasına ara verir ya da bitirirler.
Senarist eski oyuncuları getirmeye devam ediyor. Stres çarkını yeniden getirmiş. 1-2 bölüme yine eski bir oyuncu daha geliyor, sürpriz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?