Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam onu anladım da hiçbir izleyici diziyi güzel ve ya kötü bölümde fark etmez. Bazılarının fragmanında önemli olaylar gösterilmiyor bile. Millet izlemedikden sonra ne bilsin iyi ya da kötü bölüm olduğunu?

Ben her zaman iyi ve ya kötü bölümün sonraki bölüme etki ettiğini düşünmüşümdür.
dizi senaryosunu bozmazsa bu oyuncularla en kötü ihtimal 5.bölüme ağır ab olur :X zaten rakiğleri küçük gelin ve ohb :)))

Birinci olmadı ikinci garanti . acundan başka AB lık is mi var. Urfaliyim ezelden AB şansı yok hele ikinci bölüme full totaldi kanal d bin AB seyircisi yüzünden tekrarı AB de iyi gitmiştir
Karagülün A/B`de 7 aldığı, hatta 9 aldığı sistemde mi? :D

A/B olacak ama ağır A/B olmayacak. Ağır A/B demek totalin hiçbir şey anlamayacağı demek ama burada öyle bir durum yok. :)
Sen ağır A/B derken resmen senaryosu karışık bir dizi kastediyorsun farkında mısın? Böyle diziye örnek ver dersem söyleyeceğin bir çok dizi yayından kalkmış dizilerdir muhtemelen. Yani senin ağır A/B dediğin aslında ağır, durgun ve biraz karşık senaryolu dizilerdir. Son sezonlarda ağır A/B diyebileceğimiz Kurt Seyit ve Şura var zaten onun da reytingleri ortada.

Sen ağır A/B derken resmen senaryosu karışık bir dizi kastediyorsun farkında mısın? Böyle diziye örnek ver dersem söyleyeceğin bir çok dizi yayından kalkmış dizilerdir muhtemelen. Yani senin ağır A/B dediğin aslında ağır, durgun ve biraz karşık senaryolu dizilerdir. Son sezonlarda ağır A/B diyebileceğimiz Kurt Seyit ve Şura var zaten onun da reytingleri ortada.
Bana hicran de agir AB te en iyi örnek ikinci ornek reaksiyon

Bana hicran de agir AB te en iyi örnek ikinci ornek reaksiyon
Üstteki mesajımda dediğim gibi ağır A/B olmak senaryonun iyi işlenmesi ve oyuncuklarla alakalı. TOTAL-AB arası reyting farkına bakarak konuşursak sen verdiğin örneklerde de bu fark çok büyük değil .Zaten Hicran gibi 3-4 reytingli bir dizide reyting farkına bakarak ağır A/B diyemeyiz. Reaksiyonu izlemedim ama yorumlara bakarsak senaryosu iyi işleniyor ve oyuncu kadrosu çok iyi seçilmiş o yüzden A/B grubunda daha çok ilgi görmesi şaşırtıcı değil.

Üstteki mesajımda dediğim gibi ağır A/B olmak senaryonun iyi işlenmesi ve oyuncuklarla alakalı. TOTAL-AB arası reyting farkına bakarak konuşursak sen verdiğin örneklerde de bu fark çok büyük değil .Zaten Hicran gibi 3-4 reytingli bir dizide reyting farkına bakarak ağır A/B diyemeyiz. Reaksiyonu izlemedim ama yorumlara bakarsak senaryosu iyi işleniyor ve oyuncu kadrosu çok iyi seçilmiş o yüzden A/B grubunda daha çok ilgi görmesi şaşırtıcı değil.
Total ile AB farkı yüksekse agir AB oluyor. AB olmanın formülü farklı. Dediğin gibi AB seyirci oyuncu odaklı , daha zekice hazırlamış senaryo, avrupai yasam şekilli dizileri tercih ediyor. Daha doğrusu total halk böyle dizileri anlamıyor doğal olarak geriye bir AB kalıyor))) bana hicran de de karmaşık anlatım tarzı yüzünden total tarafından anlaşılamadı 3 bölümü reytinginde total ile ABA arasında %50 fark vardı

Kurt Seyitin nesi ağır A/B? :D Sanki A/B`de çok iyi.

Ağır A/B Yalan Dünya. Fark 4 reyting. Reor da onda maksimum 6 reyting fark olduğu bile oldu. Ona da ağır A/B buna da ağır A/B derseniz haksızlık olur. Bu dizi sadece A/B dizisi. :)

Ağır A/B Yalan Dünya. Fark 4 reyting. Reor da onda maksimum 6 reyting fark olduğu bile oldu. Ona da ağır A/B buna da ağır A/B derseniz haksızlık olur. Bu dizi sadece A/B dizisi. :)
kss total 1.7 ab 3.7 almadı mı reytingine göre ağır ab oluyor :)))
yalan dünya komedi dizisi dramla bir tutma bence :X komedi dizisini birol güven yapsa da ab oliyi:))

Yalan Dünya tarzı komedi dizisiyle ağır A/B olmak kolay ama drama dizisinde nasıl sen dediğin gibi totalin anlamadığı olaylar olsun Revan? :D Aşk-ı Memnu, Güneşi Beklerken vs gibi ağır A/B diyeceğimiz dramalarda bile bilindik hikayeydi ama iyi işleniryordu. :)

O kaybeder zirveyi. :A
Senin dediğin oldu galiba.:( Abc'yi bilmiyorumda Total ve Ab'de Senin dediğinin çıkma ihtimali yüksek.:(

Sevda'nın başına gelenlerin hepsinin sebebi Çitil falan olmamalı. Kız çok salaktı bee yapamaz öyle şeyler.:F

Fare suratlıya bak sen.😱 [HASHTAG]#faresuratlialev[/HASHTAG]

Son düzenleme:
ab birinciligi almıs h.olsun
1GONUL ISLERISTAR TV20:34:2323:02:065,9316,02
2YETENEK SIZSINIZ TURKIYETV820:51:5723:29:395,7615,74
3URFALIYAM EZELDENKANAL D20:33:0823:16:024,8413,17

ab birinciligi almıs h.olsun
1GONUL ISLERISTAR TV20:34:2323:02:065,9316,02
2YETENEK SIZSINIZ TURKIYETV820:51:5723:29:395,7615,74
3URFALIYAM EZELDENKANAL D20:33:0823:16:024,8413,17
Dün @RevaN a yaptığım sırala gelmiş. urfaliyim ezeldenin AB sinin yüksek gelme olasılığı yoktu ki haftaya AB oranlarını koruması da çok çok zor.

Bu arada ohb AB de birinci geldiğinde de söylemiştim bu dizi total ama pazar günü AB dizisi olmadığı için AB gözüküyor demiştim.

Bu baba tam insan sarrafı yaa.:F [HASHTAG]#faresuratlialev[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Cam kırma sahnesi şahaneydi.:F

Ufff ahaha.:F Annenein kollarına gitsene sen atarıda iyiydi.:kiki:

Yaa Tibet. Kız 4 yıl okusun senin için böyle kalırsın. Kız neler yapıyor seninkide öküzlük.😛

Bakalım bedri ne yapacak kızcaza.:( [HASHTAG]#faresuratlialev[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Bu Saadet'n işi ne oldu bu arada Fare Suratlı çok gıcıksın.😡

Çılgın Saadet yaa.:F Hareketlere bak.

Yılmaz.:Z

[HASHTAG]#faresuratlialev[/HASHTAG] yamuldu yine.:F

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Laa iyi iyi bitecek derken içimi şişirdin bee Servet.:( [HASHTAG]#faresuratlialev[/HASHTAG]

Fragman yayınlanmış önceki emsajlara baktım göremedim zaten.:D

3. Bölüm fragmanını izlemeyen kalmasın.:Z Kalitesi kötü ama başka bulamadım.:D

@mrt-06 @xemrexxx @RevaN @Bully @beyazsoy @Ahmad @ABAY_06 @Forumdash @hayret bi şey @Cengo @ozgur2113 @yakup09 @KayıpSehir αнoni @*YıldırıM* @çiğdem- @Harunnn60 @-potterhead- @aserat54 @fahriyecven ve izlediğini bilmediğim diğerleri.:D
baba bu bölüm ağlatacak gibi :(

Laa iyi iyi bitecek derken içimi şişirdin bee Servet.:( [HASHTAG]#faresuratlialev[/HASHTAG]

@mrt-06 @xemrexxx @RevaN @Bully @beyazsoy @Ahmad @ABAY_06 @Forumdash @hayret bi şey @Cengo @ozgur2113 @yakup09 @KayıpSehir αнoni @*YıldırıM* @çiğdem- @Harunnn60 @-potterhead- @aserat54 @fahriyecven ve izlediğini bilmediğim diğerleri.:D
Ben izlemiyorum ama arada göz attım biraz :)

tek kelime ile harika bence bu senenin umutsuz ev kadınları olur bu dizi:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs