Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün sınava çalıştığım için şimdi izleyebildim yeni bölümü. Bu nasıl bir dizidir ? Güldürürken ağlatıyor ağlatırken yeniden güldürüyor. Bayıldım, bayıldım. Sezonun en iyi dizisi. Bennu Yıldırımlar nasıl bir oyuncusun sen ya ? Selma Ergeç desen oyunculuk harikası. Sinem Kobal'a da ön yargı ile yaklaşmıştım ama bu bölüm sevdirmeye başladı kendisini. Ve tabiki Yılmaz... :love1::love1: Bu arada şu Alev ve Çişil'in saçını başını yolmak isteyen sadece ben mmiyim ? Midemi bulandırıyorlar abla kardeş :ppp:

Öncelikle ikinci bölümü yorumlayayım biraz. Bölüm ilk bölümün biraz altında kalsa da gayet iyiydi bence. Yılmaz çok iyiydi benim de favori karakterim oldu. :D

Bedir yetişmese Sevda kendi deyimiyle bitmişti. Sevda Bedir'e karşı yumuşamış oldu böylelikle. Servet'e yapılan sürpriz çok güzeldi ama Servet bölümün sonunda boşanmak isteyerek üzdü. Yine ters köşe yaptı senarist. :(

Saadet ve Pamir Pekin'i yakıştırdım açıkçası ama Asrın gelince işler karışacak. :D

3.bölümün fragmanına gelecek olursak bomba bir fragman olmuş bence merakla bekliyoruz yeni bölümü. :)

Dizinin bu bölüm çok güzeldi yine :bhr:
Yılın dizisi benim açımdan bu sezon başlayanlar içinde en çok bu diziyi beğendim. :)
Bölümde Bedir ve Sevda yakınlaştı sonunda artık onların aşklarını izlemek istiyoruz ama. :Z

Sevda'yı kurtardığı sahne çok saçmaydı ama. Nerede gördü ne olduğunu anladı falan çok saçma geldi. Tamam orada görüyorsunda niye geliyorsun ne var? :D Olur böyle saçmalıklar :D

Dizide Sevda'ların babası çok iyi ya güldürüyor :D Acıma yetime , gelir koyar :D Koptum orada zaten ya :F
Bölüm yine mükemmeldi , fragmanı izlemedim ama müthiş olacaktır. :Z

bu dizinin ilk bölümüne de 2.bölümüne de tekrarına denk geldim
bence on numara dizi olmuş bennu yıldırımlar rolüne yakışmış
sinem kobal on numara oynuyor
ama selma ergeç çok yapmacık hiç beğenmedim çocuk gibi o ne öyle başka isim bulamamışlar mı
ve bence dizinin en müthiş oyuncusu timuçin esen adam harika rol yapıyor helal olsun

Fragmanıda izledim sonunda. :Z
Asrın diziye geri geliyor , iyice karışacak ortalık :D Bedir ve Sevda çok yakışıyor , yavaş yavaş yakınlaşmalarada başladılar zaten ama Tibet de var birde :T:
Fragman güzel bekliyoruz yeni bölümü. :)

bu dizinin ilk bölümüne de 2.bölümüne de tekrarına denk geldim
bence on numara dizi olmuş bennu yıldırımlar rolüne yakışmış
sinem kobal on numara oynuyor
ama selma ergeç çok yapmacık hiç beğenmedim çocuk gibi o ne öyle başka isim bulamamışlar mı
ve bence dizinin en müthiş oyuncusu timuçin esen adam harika rol yapıyor helal olsun
Vay be senin beğenmene şaşırdım aga diziye antin kuntin dersin diye düşünmüştüm ben. :D

Fragman fena değil fakat diziden umudum yok, sahtelik akıyor .:(

Vay be senin beğenmene şaşırdım aga diziye antin kuntin dersin diye düşünmüştüm ben. :D
yok aga antin kuntin değil hikaye güzel beğendim sinem kobalı severim zaten timuçin esende müthiş rol yapıyor iyi dizi yani izlettiriyor tutar

Dizi kalite adına herşeyi sunuyor

Bennu yıldırımlar kadın naısl oynuyor yaww gerçek gibi aynı

Selma Ergeç bence biraz farklı bir rol oynasada üstesinden gelmeye çalışıyor ama sevdim Saadet karakterini

Sinem Kobal hiç beklemediğim taş başımı yardı vayy be oyunculuk adına iyi bir adım atmış...

vee Timuçin Esen adam harikalar yaratıyor rolün üstesinin üstünden geliyor

Elbetteki Asrın karakteri bence çok iyi oynuyor beğendiim karakterler arasında

Bu dizi de kilişeye bağladı hırsız çocuk gelmiş )) peh o kadar kızı dolandir buna aşık ol )))

Bendeki Star TV yayını gitti ama bu sefer NtvSpor, Star'a dönüşmüş. :F Bölüm tabii ki güzel yoruma gerek var mı? :)