Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız çok şoka uğradım.Hamileyim demesini beklerken ters köşeye yatırdı.Helal olsun

Çok güzel bir bölümdü.Sıkıldığımı söyleyemem. O değilde sabahtan beri Reaksiyon'un fragmanı sık sık veriliyor. Sanki yeni bir dizi başlıyor gibi. Geçen haftaki düşüş kanalı korkuttu sanırım. Çok karışık olmasa izlenilecek dizi ama ben birkaç bölüme bıraktım :D

Neyse Gönül İşleri'nin bu bölümünde Selma Ergeç çok iyi oynadı. Sarhoş olduğu sahneler çok iyiydi. Asıl dizi yeni başlıyor bence. Bu üçlü düğün organizasyonu işine girecekler :)

Geçen gölümü tam izleyemedim.Yarısının tamammını gerisini de özetten izledim.Nasıl ters köşe yapmıştı :D

Dizi her iki grupta da normal reytingler alır. Ağır A/B olacak bir durum yok. Normal olaylar, total anlamayacak diye birşey yok. Ama tabii ki A/B olur.

Tekrarları iyi gitmemişti umarım yeni bölüm iyi izlenir...
İşaretlediğim kısım bana saçma geldi. Çünkü ağır A/B'dir diyebileceğin tüm drama dizilerinde normal olaylar olmuştur. Tabii bir kaçı farklı olabilir ama genel olarak tüm dizilerde hep aynı olaylar oluyor. Ama bazı dizilerde senaryo, hikayenin işlenmesi ve oyunculuklar A/B grubunun sevebileceği tarzda olduğu için o dizi A/B dizisi oluyor. Sen ise ağır A/B derken karışık olayların olduğu dizileri kastediyorsun.

İkinci bölüm o kadar iyi değildi. Birinci bölüm kalitesi yoktu. Demek yavaş yavaş düşecek dizi. Hele ufak çocuk yok mu çok abartı. Bu kadar olgun zeki düşünen bir çocuk dünya da yok. Ayrıca servetin düşmanı ne kadar yapmacık duruyor. O çocukların düğünü yapmasının ne anlamı var. Dizinin ilk yarısı birinci bölümden kalma kalitedeydi

. Bu diziyi sürükleyecek konu olarak servet ve o kadın olması çok yapay bir durum

İşaretlediğim kısım bana saçma geldi. Çünkü ağır A/B'dir diyebileceğin tüm drama dizilerinde normal olaylar olmuştur. Tabii bir kaçı farklı olabilir ama genel olarak tüm dizilerde hep aynı olaylar oluyor. Ama bazı dizilerde senaryo, hikayenin işlenmesi ve oyunculuklar A/B grubunun sevebileceği tarzda olduğu için o dizi A/B dizisi oluyor. Sen ise ağır A/B derken karışık olayların olduğu dizileri kastediyorsun.
A/B olacak ama ağır A/B olmayacak. Ağır A/B demek totalin hiçbir şey anlamayacağı demek ama burada öyle bir durum yok. :)

A/B olacak ama ağır A/B olmayacak. Ağır A/B demek totalin hiçbir şey anlamayacağı demek ama burada öyle bir durum yok. :)
ne alakası var :X geçen sene kardeş payı total 4 ab 7 alıyordu :X galip totalde 2 küsür alırken ab de 5-6 alıyordu :) my de mustinin öldüğü bölümler ab 3 reyting fazlaydı ama herkes ağlıyordu demek ağlamayı çözemedi millet :))) ab grubu oyunculuğpa ve senaryoya bakar ikisi de çok iyi olursa ağır ab olur dizi

Totali AB sine gore bayağı düşük olur dizinin karşında 3 tane totis dizi üstelik
Evet ben de öyle düşündüm ama ağır A/B olacak bir konus yok dizinin. Ağır A/B demek total bir şey anlamayacak demek ama gayet de totale de hitap edebilecek bir dizi.

ne alakası var :X geçen sene kardeş payı total 4 ab 7 alıyordu :X galip totalde 2 küsür alırken ab de 5-6 alıyordu :) my de mustinin öldüğü bölümler ab 3 reyting fazlaydı ama herkes ağlıyordu demek ağlamayı çözemedi millet :))) ab grubu oyunculuğpa ve senaryoya bakar ikisi de çok iyi olursa ağır ab olur dizi
Totalde izlenmez deniliyor ama niye izlenmesin? Sadece A/B`den düşük olur.

Evet ben de öyle düşündüm ama ağır A/B olacak bir konus yok dizinin. Ağır A/B demek total bir şey anlamayacak demek ama gayet de totale de hitap edebilecek bir dizi.

totalde de izlenir senaryoda çatışmaları çok ön plana çıakrırlarsa :) ayrıca ağır ab= total anlamayacak değil :X

Agir AB demek totalde birşey almayacak olur mu en kotu dizi totalde 2 reyting alıyor zaten. Totalde ilk ona giremez AB de birinci olacak işte

totalde de izlenir senaryoda çatışmaları çok ön plana çıakrırlarsa :) ayrıca ağır ab= total anlamayacak değil :X
Sen bölüm bölüm bakıyorsun olaya. Alakası yok. Muhteşemin total olduğu bölümlerde oldu. O zaman oyuncular, senaryo falan berbatmıydı?

Agir AB demek totalde birşey almayacak olur mu en kotu dizi totalde 2 reyting alıyor zaten. Totalde ilk ona giremez AB de birinci olacak işte
Ben A/B`de 1. olacağını düşünmüyorum. İnan bana çok isterim olsun çünkü ben de izliyorum ama işaretler o yönde değil. Ağır Total Urfalıyam Ezelden bile A/B`de tekrarı daha iyi reyting aldı. Üstelik Gönül İşleri tip dizilerin tekrarı daha iyi izlenirken.

Sen bölüm bölüm bakıyorsun olaya. Alakası yok. Muhteşemin total olduğu bölümlerde oldu. O zaman oyuncular, senaryo falan berbatmıydı?
onu kaç kere açıkladık geçen sene kadın oyuncu kadrosu ilk 3 sezona göre kötüydü :)) erkek oyuncuların ön plana çıktığı bölümler ağır ab oldu onlar da çok azdı zati :X

ağır ab için totalin anlamamasına gerek yok :XXX oyuncu bile ağır ab yapabilir diziyi

onu kaç kere açıkladık geçen sene kadın oyuncu kadrosu ilk 3 sezona göre kötüydü :)) erkek oyuncuların ön plana çıktığı bölümler ağır ab oldu onlar da çok azdı zati :X

ağır ab için totalin anlamamasına gerek yok :XXX oyuncu bile ağır ab yapabilir diziyi
Tamam onu anladım da hiçbir izleyici diziyi güzel ve ya kötü bölümde fark etmez. Bazılarının fragmanında önemli olaylar gösterilmiyor bile. Millet izlemedikden sonra ne bilsin iyi ya da kötü bölüm olduğunu?

Ben her zaman iyi ve ya kötü bölümün sonraki bölüme etki ettiğini düşünmüşümdür.

Ben A/B`de 1. olacağını düşünmüyorum. İnan bana çok isterim olsun çünkü ben de izliyorum ama işaretler o yönde değil. Ağır Total Urfalıyam Ezelden bile A/B`de tekrarı daha iyi reyting aldı. Üstelik Gönül İşleri tip dizilerin tekrarı daha iyi izlenirken.
Birinci olmadı ikinci garanti . acundan başka AB lık is mi var. Urfaliyim ezelden AB şansı yok hele ikinci bölüme full totaldi kanal d bin AB seyircisi yüzünden tekrarı AB de iyi gitmiştir