Dizi Tuttu mu sencetabi ki de çok iyi
sinem kobalın karakteri ne gurursuz çıktı öyle para için neler yapiyi 😱 @Çiğdem- laf etse yeridir![]()
Birde sende o hayat benimi izliyor musun ?
Dizi Tuttu mu sencetabi ki de çok iyi
sinem kobalın karakteri ne gurursuz çıktı öyle para için neler yapiyi 😱 @Çiğdem- laf etse yeridir![]()
bence güzel değilHer güzelin bir kusuru vardir hacı )))
bence tuttuDizi Tuttu mu sence
Birde sende o hayat benimi izliyor musun ?![]()
Diğer soruma cvp vermedinbence güzel değil
bence tuttu![]()
seni yapamsa iyiymişgüzel dedi babaları
Off Emrehangisiydi o![]()
başkaları da vardı snkiBen benzetmiştim.Ama fragmanlara göre o yorumu yapmıştım.
![]()
@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.başkaları da vardı snkisenin benzetmen normal dizi ab dizisi
![]()
bully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.Daha dur yarın belki TOTAL çıkar emin olma.
Bu arada bu dizi için @Bully tutmaz demişti galiba. Bakalım ne olacak.![]()
bully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi
bu dizi total çıakrsa tns tası tarağı toplasın afrikaya gitsin![]()
Yahu bende izledim ağır AB gibi de durmuyor ama. 😕bully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi
sen ne anlarsın ab denYahu bende izledim ağır AB gibi de durmuyor ama. 😕
Muhteşem Yüzyıl izliyordum ya.sen ne anlarsın ab denağır ab olur mu bilmem ama ab olur dizi
![]()
tv ye bakmadığım için rakipleri bilmiyorum ama bir macun var gibi ab lik rakipMuhteşem Yüzyıl izliyordum ya.TOTAL AB arası fazla olmaz bu dizinin aha buraya da yazım.
![]()
@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.Daha dur yarın belki TOTAL çıkar emin olma.
Bu arada bu dizi için @Bully tutmaz demişti galiba. Bakalım ne olacak.![]()
Yahu tutmaz dediğim diziyi niye izleyeyimbully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi