Dizi Tuttu mu sencetabi ki de çok iyi
sinem kobalın karakteri ne gurursuz çıktı öyle para için neler yapiyi 😱 @Çiğdem- laf etse yeridir
Birde sende o hayat benimi izliyor musun ?
Dizi Tuttu mu sencetabi ki de çok iyi
sinem kobalın karakteri ne gurursuz çıktı öyle para için neler yapiyi 😱 @Çiğdem- laf etse yeridir
bence güzel değilHer güzelin bir kusuru vardir hacı )))
bence tuttuDizi Tuttu mu sence
Birde sende o hayat benimi izliyor musun ?
Diğer soruma cvp vermedinbence güzel değil
bence tuttu
seni yapamsa iyiymişgüzel dedi babaları
Off Emrehangisiydi o
başkaları da vardı snkiBen benzetmiştim.Ama fragmanlara göre o yorumu yapmıştım.
@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.başkaları da vardı snkisenin benzetmen normal dizi ab dizisi
bully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.Daha dur yarın belki TOTAL çıkar emin olma.
Bu arada bu dizi için @Bully tutmaz demişti galiba. Bakalım ne olacak.
bully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi
bu dizi total çıakrsa tns tası tarağı toplasın afrikaya gitsin
Yahu bende izledim ağır AB gibi de durmuyor ama. 😕bully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi
sen ne anlarsın ab denYahu bende izledim ağır AB gibi de durmuyor ama. 😕
Muhteşem Yüzyıl izliyordum ya.sen ne anlarsın ab denağır ab olur mu bilmem ama ab olur dizi
tv ye bakmadığım için rakipleri bilmiyorum ama bir macun var gibi ab lik rakipMuhteşem Yüzyıl izliyordum ya.TOTAL AB arası fazla olmaz bu dizinin aha buraya da yazım.
@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.Daha dur yarın belki TOTAL çıkar emin olma.
Bu arada bu dizi için @Bully tutmaz demişti galiba. Bakalım ne olacak.
Yahu tutmaz dediğim diziyi niye izleyeyimbully sayma dizi kanal d de olsa neler derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?