Gökçe Bahadır'dan "Hayat Bilgisi" Açıklamaları!

Bahsettiğim birçok diziyi izlememe rağmen aklıma ilk geldikleri için yazdım. Ne Fahriye fanıyım, ne Neslihan. EDHO ne alaka demişsin. Deniz'e yolda insanlar hala Meryem hanım sesleniyormuş bunu kendi demişti. Taksici kendisine sizden borç almam Meryem Sultan gibi bir şey söylemiş. Tabi ki Fehunde'nin de yeri ayrı. Neslihan'ı da zaten bir zamanlar Neriman, şimdi de Nihan diye hatırlarlar. Mesela ben Gökçe denince aklıma direkt Törpü geliyor. Bence bu kişiye göre değişiyor. Kendimden örnek vereyim. Herkes Eda'yı Yıldız olarak tanıyorken, ben hala Cimbom olarak hatırlıyorum. :A
Yaprak Dökümünün üzerinden 14 sene geçmiş, Edho ise hala güncel bir dizi. Yaprak Dökümü zamanında da herkes Ferhunde olarak çağırıyordur ona bakarsan :A 14 sene sonra bile Ferhunde hala 7'den 70'e bilinen klasikleşmir bir karakterken, Meryem Çakırbeyli kim allah aşkına :A
Tanınma işi kişiden göre değişir elbet ama ben genel olarak halktan bahsediyorum. Yaprak Dökümünde başrol oynayan herkes Yaprak Dökümü'ndeki karakterleriyle kült olmuştur :bhr:

Yaprak Dökümünün üzerinden 14 sene geçmiş, Edho ise hala güncel bir dizi. Yaprak Dökümü zamanında da herkes Ferhunde olarak çağırıyordur ona bakarsan :A 14 sene sonra bile Ferhunde hala 7'den 70'e bilinen klasikleşmir bir karakterken, Meryem Çakırbeyli kim allah aşkına :A
Tanınma işi kişiden göre değişir elbet ama ben genel olarak halktan bahsediyorum. Yaprak Dökümünde başrol oynayan herkes Yaprak Dökümü'ndeki karakterleriyle kült olmuştur :bhr:
Hayat Bilgisi de kült. Neyse Yaprak Dökümü linci yemek istemiyorum. :A

Konuya ortadan daldım ama şimdi o zaman Neslihan'ı herkes Fatih Harbiye'den, Fahriye'yi Çalıkuşu'ndan, Deniz'i EDHO'dan, Gökçe'yi UTC'den hatırlarlar. @mrt-06 nın bahsettiği Gökçe'nin yetiştiği yer Hayat Bilgisi, ondan sonra Yaprak Dökümü'nde de pişip kıvama geldi. Her iki taraf da haklı. :A :A
Gökçe Bahadır = Aramızda Kalsın. Nokta. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Hayat Bilgisi de kült. Neyse Yaprak Dökümü linci yemek istemiyorum. :A
Evet Hayat Bilgisi de kült tabii. Neyse tartışmayı google amcanın verileriyle kapatmak istiyorum :A
8602FB60-41AC-42B7-9922-9970666267B2.png
D3488161-06A2-445B-BD4D-1A6E7DE89C32.jpeg

Google aramaları paylaşılmış. :F Kısa bir dönem kimsenin izlemediği 360 haricinde Hayat Bilgisi 2014'den beri yayınlanmıyor, kim durup dururken Törpü Yeliz'i arasın. Yaprak Dökümü kanaldan kanala dolaşıyor Teve2 yayınlamaktan kasetini yakacak. :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati