Gökçe Bahadır'dan "Hayat Bilgisi" Açıklamaları!

Dizide kalıcı olanlardan> Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Neslihan Atagül
Kalıcı olmayanlardan ama bu diziden sonra ünlenenler> Caner Cindoruk, Sedef Avcı, Necip Memili, Nihat Altınkaya, Engin Hepileri, Barış Bağcı vs aklıma bunlar geldi, belki unutmuş olduğum bile olabilir 😊
Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, Halil Ergün vb yaprak dökümünden önce de bilinen ama bu diziyle kendini iyice kanıtlamış usta oyuncular da var tabii.

Gökçe başarılı evet. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen 2-3 dizisinden birinde 5 sezon boyunca ana karakteri canlandırdı. Ve oynadığı karakterle de bir klasik yarattı. Leyla karakterinin pembe montu bile dizi başladıktan 14 sene sonra bile hala mizah konusu olabiliyorsa bu başarısını gösterir. Daha sonra oynadığı birçok dizide tuttu. Tutmayan 1-2 işi vardır. Hayat Bilgisinden Gökçe dışında başka başrol oyuncusu mu var?
Söyledeğin isimler bu dizide yetişme değil üzgünüm, Gökçe bizzat Hayat Bilgisi'nde çıkma ve HB kadrosunda o dönem Arif, Gamze, Kerem, Ali vs. hepsi orada yetişti devamında dizilerde yer aldılar (Doktorlar, yer gök aşk vs) sen oldu olacak Güven Hokna'yı bile Yaprak Dökümü'nde yetişti demişsin. :X

Reyting anlamında Hayat Bilgisi de 24 reytingi görmüş bir dizi sadece Yaprak Dökümü'ne en çok izlenen diziler arasına sokmaya çalışman da anlamsız olmuş. :D

Reyting anlamında Hayat Bilgisi de 24 reytingi görmüş bir dizi sadece Yaprak Dökümü'ne en çok izlenen diziler arasına sokmaya çalışman da anlamsız olmuş. :D
Yaprak Dökümünü en çok izlenen diziler arasına sokmam anlamsız mı olmuş? 5 sezon boyunca çarşamba günlerini domine etmiş, 20 bandında reytingler almış bir diziden bahsediyoruz burada. Yaprak Dökümü kadar uzun süre boyunca çok yüksek reyting almış bir dram dizisi örneği yok başka? Ayrıca Hayat Bilgisinin 24 reyting aldiğını da ilk defa senden duydum. Benim bildiğim ilk sezonları 10-12 bandında reytingler aldı, son sezonda baya düştü. Yani burada reyting tablosu paylaşmak istemiyorum yine, malum tepki verenler oluyor ama reyting konusunda bariz bir üstünlük var :bhr: Hayat Bilgisi de klasiktir, külttür, türünün en iyi örneğidir o ayrı :D

@mrt-06 Hayat Bilgisini çok seviyorsun anlıyorum ve saygı duyuyorum.

Ama Yaprak Dökümünden ayrıldıktan sonra Fahriye ve Gökçe eğer farklı dizilerde başrolü kapıyorlarsa demekki Yaprak Dökümünde parlamışlar. Sadece kendini baz alma. Ben de Hayat Bilgisini hiç seyretmedim ve Gökçe orada hangi roldeydi bilmiyorum.

Ama herhalde başrol değildi. Sıradan bir roldeydi

• Üzücü
Reactions: mrt-06