Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

Ilk actigimda da görünüyor o oyuncu iki kere. Baska oyuncularda da oluyor. Suan "Ever Banega" iki kere görünmekte yedeklerde. Ilginc bir özelligi yok.

Kasif'i herseyi ayarliyorum, göndere tikliyorum ama gönderilmiyor, yüklüyor gibi yapiyor sayfa ama gitmiyor.
Kaşifi tam deneyecektim gönder dediğim an saat 00.00 oldu ve oyun güncellemesi girdi araya. :D

Diğer hatayı anladım yarın çözeceğim inşallah. :)

@Yakamoz-Asi o adam ne zamandan beri yedekte? Nasıl yapmayı başardın ya ben uğraştım beceremedim yedeğe iki adam çıkarmayı. :D

@Yakamoz-Asi o adam ne zamandan beri yedekte? Nasıl yapmayı başardın ya ben uğraştım beceremedim yedeğe iki adam çıkarmayı. :D
Tamam gerek kalmadı buldum. İki pencereden açınca oluyormuş hata. :)

Daha dün koydum. :D
İki pencere derken?
İki sekme yani. Bir sekmede yaptığın işlem diğer sekmeye etki etmiyor onda da aynı işlemi yapabiliyordun. Çok ciddi bir açıktı aslında. Bunu bu zamana kadar farketmem lazımdı.

Şimdi düzelttim. Tekrar deneyin bakalım herhangi bir sorun var mı? :)

İki sekme yani. Bir sekmede yaptığın işlem diğer sekmeye etki etmiyor onda da aynı işlemi yapabiliyordun. Çok ciddi bir açıktı aslında. Bunu bu zamana kadar farketmem lazımdı.

Şimdi düzelttim. Tekrar deneyin bakalım herhangi bir sorun var mı? :)

Tek sekmede denedim simdi, oyuncuyu ilk 11'e aldim ama simdi hem ilk 11'de, hem'de yedekte görünüyordu.

Daha sonra ilk 11'deki Ever Banega yerine baska oyuncu aldim, sadece yedekteki kaldi. Sorun düzeldi gibi yani :D

Kasif'i de gönderebildim simdi. O sorun da cözülmüs gibi.

Bu daha önce yazdigim Kredi Ödemesinin Maddi Durum'da görünmemesi ve Sponsor'un bonus parayi vermeme sorununu gelecek sezona cözülür mü? :D Gitti 5.2 milyon..

Tek sekmede denedim simdi, oyuncuyu ilk 11'e aldim ama simdi hem ilk 11'de, hem'de yedekte görünüyordu.

Daha sonra ilk 11'deki Ever Banega yerine baska oyuncu aldim, sadece yedekteki kaldi. Sorun düzeldi gibi yani :D

Kasif'i de gönderebildim simdi. O sorun da cözülmüs gibi.

Bu daha önce yazdigim Kredi Ödemesinin Maddi Durum'da görünmemesi ve Sponsor'un bonus parayi vermeme sorununu gelecek sezona cözülür mü? :D Gitti 5.2 milyon..
Sponsorla ilgili sorunlara bakmaktan çok bıktım ama bugün bakacağım. Eğer hatayı anlayabilirsem hemen çözülür ama muhtemelen saatlerce bakıp çözemeyeceğim yine. Belki de en baştan daha düzenli bir şekilde kodlamalıyım o kısmı. :(

Kaşif sorunu anlık ve sadece sende olan bir sorundur bence çünkü hiçbir şey yapmadım ben. :D

İnşallah düzelmiştir. :)

@Yakamoz-Asi bonus türün neydi ve kaç haftalıktı?

Son düzenleme:
Sponsorla ilgili sorunlara bakmaktan çok bıktım ama bugün bakacağım. Eğer hatayı anlayabilirsem hemen çözülür ama muhtemelen saatlerce bakıp çözemeyeceğim yine. Belki de en baştan daha düzenli bir şekilde kodlamalıyım o kısmı. :(

Kaşif sorunu anlık ve sadece sende olan bir sorundur bence çünkü hiçbir şey yapmadım ben. :D

İnşallah düzelmiştir. :)

@Yakamoz-Asi bonus türün neydi ve kaç haftalıktı?

6 haftalik yenilmezlikti. Ismini hatirlamiyorum ama seceneklerde ortadaydi, soldan ikinci. Mac basi parasi diger 6 haftalik yenilmezlige göre daha düsük olan.

İyi fazla sürmemiş. :D

Tam olarak açık neymiş, hedef ne olursa olsun başaramasan bile para geliyormuydu ?
Aslında sürdü saat 2 oldu daha ne olsun. :(

Hesaplamaya son maçtan değil ilk maçtan başlıyormuş. :D Yani mesela 3 maç galibiyet seçtin. Ligdeki ilk üç maçını kazandıysan her seferinde parayı alıyorsun, kaybettiysen her seferinde kaybediyorsun. :(

Aslında sürdü saat 2 oldu daha ne olsun. :(

Hesaplamaya son maçtan değil ilk maçtan başlıyormuş. :D Yani mesela 3 maç galibiyet seçtin. Ligdeki ilk üç maçını kazandıysan her seferinde parayı alıyorsun, kaybettiysen her seferinde kaybediyorsun. :(
Allah'tan ilk yenilgimi 10. maçta almışım. :D

Antrenmanlardaki "Sifirla" butonu bende de calismamaya basladi @OzaN bilgine :)

Tarayici: Chrome
Bu sorun devam ediyor mu?

Kredi Geri Ödemesi bu sezon hic "Maddi Durum" da yazmiyor Kredi cektigime ragmen. Kesinti oluyor lakin paranin nereye gittigi takip etmesem bilmek mümkün degil.

Gecen sezon sponsor gelirindeki mac basi para listede görünüyordu, bonus para gösterilmiyordu. Bu sorun cözülmüs müydü? :)
Test etmek için kredi aldım şimdi inceleyeceğim, akşam çözülmesi muhtemel. :)