Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kaydet düğmesine basmadan önce dizilişin neyse ona tıklayıp basman lazım aga yoksa tabii giderKaydet düğmesine tıklayınca bazı mevkiler gidiyor aga
Kaydet düğmesine basmadan önce dizilişin neyse ona tıklayıp basman lazım aga yoksa tabii giderKaydet düğmesine tıklayınca bazı mevkiler gidiyor aga
Admin düzeltti aga daha o sorun yokKaydet düğmesine basmadan önce dizilişin neyse ona tıklayıp basman lazım aga yoksa tabii gider
Tamam o zamanAdmin düzeltti aga daha o sorun yok
Gelişmiş Mod antrenmanlarda.Gelişmiş mod vardı bir de o gelir mi ?
Doğru, modları karıştırmışım.Gelişmiş Mod antrenmanlarda.
Nesini sevmedin?Yalnız ben şu sürükle bırak modunu hiç sevmedim @OzaN klasik modda olursa iyi olur
Belki tamamen iptal ederim kiralama olayını boşuna uğraştırıcı ve bir kere yapıyorsun başka fonksiyonu yok.@OzaN Kaşif kiralamadığım halde kaşife oyuncu bildirimi yaptım oyuncu bulamamış hatta. Yani kısaca kaşif kiralamadan kaşifi kullanabiliyorsun.
Yok o iş mantıklı olmaz. Onlardan adam alırsak iyice güçsüzleşirler.Menajeri olmayan takimlardan oyuncu alma secenegi olamaz mi? @OzaN
Aşağıdan diziliş seç, kaydet de. Sayfayı yenile. Muhtemelen dün sorun olduğu zamanda yaptın kaydetme işini.Dün dizilişimi kaydettim ama bugün silinmiş. Yeniden oluşturmaya çalışıyorum kaleci dışında hiçbir mevki görünmüyor.