Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kaydet düğmesine basmadan önce dizilişin neyse ona tıklayıp basman lazım aga yoksa tabii giderKaydet düğmesine tıklayınca bazı mevkiler gidiyor aga![]()
Kaydet düğmesine basmadan önce dizilişin neyse ona tıklayıp basman lazım aga yoksa tabii giderKaydet düğmesine tıklayınca bazı mevkiler gidiyor aga![]()
Admin düzeltti aga daha o sorun yokKaydet düğmesine basmadan önce dizilişin neyse ona tıklayıp basman lazım aga yoksa tabii gider
Tamam o zamanAdmin düzeltti aga daha o sorun yok![]()
Gelişmiş Mod antrenmanlarda.Gelişmiş mod vardı bir de o gelir mi ?
Doğru, modları karıştırmışım.Gelişmiş Mod antrenmanlarda.![]()
Nesini sevmedin?Yalnız ben şu sürükle bırak modunu hiç sevmedim @OzaN klasik modda olursa iyi olur![]()
Belki tamamen iptal ederim kiralama olayını boşuna uğraştırıcı ve bir kere yapıyorsun başka fonksiyonu yok.@OzaN Kaşif kiralamadığım halde kaşife oyuncu bildirimi yaptım oyuncu bulamamış hatta.Yani kısaca kaşif kiralamadan kaşifi kullanabiliyorsun.
Yok o iş mantıklı olmaz. Onlardan adam alırsak iyice güçsüzleşirler.Menajeri olmayan takimlardan oyuncu alma secenegi olamaz mi?@OzaN
Aşağıdan diziliş seç, kaydet de. Sayfayı yenile. Muhtemelen dün sorun olduğu zamanda yaptın kaydetme işini.Dün dizilişimi kaydettim ama bugün silinmiş. Yeniden oluşturmaya çalışıyorum kaleci dışında hiçbir mevki görünmüyor.