Bu imajı hoş değil ya boyuyor mu napıyor anlamadım ama çok açık rengi.Gelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol.@MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Bu imajı hoş değil ya boyuyor mu napıyor anlamadım ama çok açık rengi.Gelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol.@MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Ay zevksizin tekisin, nesini beğenemedin?Bunla insan baştan çıkmaz, anca başı vücudundan çıkar.3 kere baktım ama ıı.
![]()
Saçmalama be nesi hoş değil son derece çekici.Bu imajı hoş değil ya boyuyor mu napıyor anlamadım ama çok açık rengi.Eski hali daha iyiydi.
![]()
Ne biliyim o bakışlarının iticiliği.Ay zevksizin tekisin, nesini beğenemedin?
------
Saçmalama be nesi hoş değil son derece çekici.
Eski hali derken hangi hali?![]()
Bakışları davetkar ne iticisi be.Ne biliyim o bakışlarının iticiliği.Hem sadece kolay kolay her şeyi beğenmiyorum.
![]()
No 309 (sakalsız hali değil ama ilk bölümlerde sakalsız ve saç rengi yine açıktı) ve Benim Tatlı Yalanım'daki hali.Ay zevksizin tekisin, nesini beğenemedin?
------
Saçmalama be nesi hoş değil son derece çekici.
Eski hali derken hangi hali?![]()
Şimdi çok taş, eskiden iticiydi.Konuda olan en son foto hamsi kafalı gibi![]()
![]()
![]()
BTY'de de şuanki haline yakın değil miydi imajı? 😱No 309 (sakalsız hali değil ama ilk bölümlerde sakalsız ve saç rengi yine açıktı) ve Benim Tatlı Yalanım'daki hali.![]()
no 309 da iticiydiŞimdi çok taş, eskiden iticiydi.
------
BTY'de de şuanki haline yakın değil miydi imajı? 😱
Katılıyorum dediklerine.no 309 da iticiydi![]()
![]()
Benim Tatlı Yalanımda izlemiştim orda iyiydi![]()
![]()
![]()
Sakallı uzun saçlı halıKatılıyorum dediklerine.En taş hali şuan ki hali.
![]()
Ay ilk defa bir parlak konusunda aynı fikirdeyiz ayol.Sakallı uzun saçlı halı![]()
Demek ki tam davetkar değilmiş.Bakışları davetkar ne iticisi be.![]()
Sana göre değil, beni davet etti çok pis bir şekilde.Demek ki tam davetkar değilmiş.![]()
Sence.Şimdi çok taş, eskiden iticiydi.
------
BTY'de de şuanki haline yakın değil miydi imajı? 😱
Saç sakal aynı gibi de saçları düz değil kıvırcık şimdi ve bence daha iyi.
Bu mesajına bende aynı şeyi diyecektimAy ilk defa bir parlak konusunda aynı fikirdeyiz ayol.![]()
Sen her türlü beğenirsin zaten.Saç sakal aynı gibi de saçları düz değil kıvırcık şimdi ve bence daha iyi.
Ay saçlarını boyatmıyordur bence neden öyle bir şey yapsın?![]()
Beğenmeyen net zevksizdir.Sen her türlü beğenirsin zaten.
Fotoda belli olmuyor mu daha koyu BTY'de.Belki dergi çekimindeki ışık, efekt vs. kaynaklı öyle açık görünüyordur bilmiyorum.
![]()
E o zaman boya işte.Beğenmeyen net zevksizdir.
Daha koyu evet ama Çukurova'da da böyle açık renk.![]()
Sarışın adam zaten neden boyatma ihtiyacı duysun diyorum bende.E o zaman boya işte.![]()