8li baklavali adam
yeni saçı çok kötü boyu da çok uzun
hahaha ayy coşdun sende gece gece vlla
Az bir şey sakalı olsa daha tarz olur ama iyi yani.yeni saçı çok kötü boyu da çok uzun
Açılması gereken isimler, şimdilik başka yok.hahaha ayy coşdun sende gece gece vlla
Bu konu altından yenilerini paylaşırsın artık.8li baklavali adam
Dayanamamış kombo yapmışım, kusura bakma artık.
Bu hallerini özlüyorumAz bir şey sakalı olsa daha tarz olur ama iyi yani.
Açılması gereken isimler, şimdilik başka yok.
Bu konu altından yenilerini paylaşırsın artık.
Şimdiki haline de alıştık ya Ama benim paylaştığım hali de çok iyi hafif sakal
Aynen alistik simdiki halinide begeniyorum en basta sevmemistim simdi karizma oldu kiyafetleride uydurunca Ekrandaki tek sakalsiz oyuncu @YiğittŞimdiki haline de alıştık ya Ama benim paylaştığım hali de çok iyi hafif sakal
Ne alaka, Demet Özdemir'in de sakalları yok?Aynen alistik simdiki halinide begeniyorum en basta sevmemistim simdi karizma oldu kiyafetleride uydurunca Ekrandaki tek sakalsiz oyuncu @Yiğitt
Espri yapti güyaNe alaka, Demet Özdemir'in de sakalları yok?
sanırım orlando bloom un fotolarını gördün ondan böylesin bu gece @Çiğdem-Ne alaka, Demet Özdemir'in de sakalları yok?
Hiç sorma, o fotolar yüzünden yemek yiyemiyorum.sanırım orlando bloom un fotolarını gördün ondan böylesin bu gece @Çiğdem-
Yemek yememişsinde içmissin çok netHiç sorma, o fotolar yüzünden yemek yiyemiyorum.
Hangi cesaretle o kılıkta güneşlenebiliyormuş aklım almıyor.
yeni saçı çok kötü boyu da çok uzun
hahaha ayy coşdun sende gece gece vlla
Starda bir dizisini izliyordum orda iyiydide bu konuda olan son fotosu kötüymüş @xemrexxx @YiğittGelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol. @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Bunla insan baştan çıkmaz, anca başı vücudundan çıkar. 3 kere baktım ama ıı.Gelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol. @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Hangi fotosu?