Bu imajı hoş değil ya boyuyor mu napıyor anlamadım ama çok açık rengi. Eski hali daha iyiydi.Gelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol. @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Bu imajı hoş değil ya boyuyor mu napıyor anlamadım ama çok açık rengi. Eski hali daha iyiydi.Gelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol. @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Ay zevksizin tekisin, nesini beğenemedin?Bunla insan baştan çıkmaz, anca başı vücudundan çıkar. 3 kere baktım ama ıı.
Saçmalama be nesi hoş değil son derece çekici.Bu imajı hoş değil ya boyuyor mu napıyor anlamadım ama çok açık rengi. Eski hali daha iyiydi.
Ne biliyim o bakışlarının iticiliği. Hem sadece kolay kolay her şeyi beğenmiyorum.Ay zevksizin tekisin, nesini beğenemedin?
------
Saçmalama be nesi hoş değil son derece çekici.
Eski hali derken hangi hali?
Konuda olan en son foto hamsi kafalı gibiHangi fotosu?
Bakışları davetkar ne iticisi be.Ne biliyim o bakışlarının iticiliği. Hem sadece kolay kolay her şeyi beğenmiyorum.
No 309 (sakalsız hali değil ama ilk bölümlerde sakalsız ve saç rengi yine açıktı) ve Benim Tatlı Yalanım'daki hali.Ay zevksizin tekisin, nesini beğenemedin?
------
Saçmalama be nesi hoş değil son derece çekici.
Eski hali derken hangi hali?
Şimdi çok taş, eskiden iticiydi.Konuda olan en son foto hamsi kafalı gibi
BTY'de de şuanki haline yakın değil miydi imajı? 😱No 309 (sakalsız hali değil ama ilk bölümlerde sakalsız ve saç rengi yine açıktı) ve Benim Tatlı Yalanım'daki hali.
no 309 da iticiydiŞimdi çok taş, eskiden iticiydi.
------
BTY'de de şuanki haline yakın değil miydi imajı? 😱
Katılıyorum dediklerine. En taş hali şuan ki hali.no 309 da iticiydi
Benim Tatlı Yalanımda izlemiştim orda iyiydi
Sakallı uzun saçlı halıKatılıyorum dediklerine. En taş hali şuan ki hali.
Ay ilk defa bir parlak konusunda aynı fikirdeyiz ayol.Sakallı uzun saçlı halı
Demek ki tam davetkar değilmiş.Bakışları davetkar ne iticisi be.
Sana göre değil, beni davet etti çok pis bir şekilde.Demek ki tam davetkar değilmiş.
Sence.Şimdi çok taş, eskiden iticiydi.
------
BTY'de de şuanki haline yakın değil miydi imajı? 😱
Saç sakal aynı gibi de saçları düz değil kıvırcık şimdi ve bence daha iyi.
Bu mesajına bende aynı şeyi diyecektim @xemrexxxAy ilk defa bir parlak konusunda aynı fikirdeyiz ayol.
Sen her türlü beğenirsin zaten.Saç sakal aynı gibi de saçları düz değil kıvırcık şimdi ve bence daha iyi.
Ay saçlarını boyatmıyordur bence neden öyle bir şey yapsın?
Beğenmeyen net zevksizdir.Sen her türlü beğenirsin zaten.
Fotoda belli olmuyor mu daha koyu BTY'de. Belki dergi çekimindeki ışık, efekt vs. kaynaklı öyle açık görünüyordur bilmiyorum.
E o zaman boya işte.Beğenmeyen net zevksizdir.
Daha koyu evet ama Çukurova'da da böyle açık renk.
Sarışın adam zaten neden boyatma ihtiyacı duysun diyorum bende.E o zaman boya işte.