Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Büyük ihtimalle izlemedin bile bu bölümü çünkü...
Benzer mi peki karakterleriBüyük ihtimalle izlemedin bile bu bölümü çünkü...
Yok pek alakası. Direkt Costanza diye konuk etmeleri daha akıllı bir hamle olurdu.Benzer mi peki karakterleri
Yok izlemedim. İşin ilginci hiçbir platformda da yok dizi. Yapımcıları bile unutmak istemiş herhalde.
Dizinin final yapmasının ardından iki sezon boyunca ekranalrda yer alan Joey'i izlediniz mi? İki sezon boyunca tamamen Joey'i izlemek ister misiniz?
IMDb puanı çok düşük ama doğal olarak düşük olacak, Friends'in hemen ardından yayına girdi ve bölüm puanları da genelde 7-8 puan. Arada kaynayıp giden bir dizi oldu aslında genel olarak.
@Dosi, @bazinga, @Tolstoyevski, @xdragxx, @phoebebuffay ve diğer Friends izleyicileri.
Kötü olduğunu düşünmüyorum ama tabii Friends üzerinden düşünüldüğü için tepki görmüştür hayranları tarafından. Chandler yok bir kere ya da Ross yok, Rachel, Monica, Phoebe yok. Hani yan dizi olacağı için bu karakterlerden birini görmeyi istemiştir hayranları. Joey'i de Joey yapan bu beş karakter şimdi, bunlar olmayınca tamamen absürd bir karakter oluyor Joey. Muhtemelen absürd yönü burada iyice artmıştır, eskilerden de kimse olmayınca arada kaynayıp gitmiştir. New York'tan Los Angeles'a taşınıyor bu dizide düşün, tamamen farklı. Dizide de olmayan şey, gördüğüm kadarıyla da burada oluyor.Yok izlemedim. İşin ilginci hiçbir platformda da yok dizi. Yapımcıları bile unutmak istemiş herhalde.
Yok izlemedim. Friends evreninden kopmuş, hayatında yepyeni karakterler olan bir Joey izlemek istemem.
Dizinin final yapmasının ardından iki sezon boyunca ekranalrda yer alan Joey'i izlediniz mi? İki sezon boyunca tamamen Joey'i izlemek ister misiniz?
IMDb puanı çok düşük ama doğal olarak düşük olacak, Friends'in hemen ardından yayına girdi ve bölüm puanları da genelde 7-8 puan. Arada kaynayıp giden bir dizi oldu aslında genel olarak.
@Dosi, @bazinga, @Tolstoyevski, @xdragxx, @phoebebuffay ve diğer Friends izleyicileri.
En azından Joey'nin sonunu görmüş olursun ama yanında beş arkadaş olmadıktan sonra da bir önemi yok.Yok izlemedim. Friends evreninden kopmuş, hayatında yepyeni karakterler olan bir Joey izlemek istemem.
İzledim. Bizim kanallarda Joey'de yayınlandı yakın zamanda da yeniden izledim ama tamamlayamadım
O derece mi hoşuna gitmedi?İzledim. Bizim kanallarda Joey'de yayınlandı yakın zamanda da yeniden izledim ama tamamlayamadım
Yok be ondan değil, aynı anda aynı oyuncunun başka dizisinde başlayınca hepsini bıraktım ilerde dönerim belki.O derece mi hoşuna gitmedi?
Üst üste Joey'i izlemek sıkar tabii ya da Episodes'u da izliyor olabilirsin aynı zamanda.Yok be ondan değil, aynı anda aynı oyuncunun başka dizisinde başlayınca hepsini bıraktım ilerde dönerim belki.
Friends'deki son yeterli ve iyi bence. Bu arada ben final bölümünü izlemedim Friends'in ama bunca yıldır izlediğim diziden elbette spoiler yedim.En azından Joey'nin sonunu görmüş olursun ama yanında beş arkadaş olmadıktan sonra da bir önemi yok.
Bir kere izle bence, tekrar tekrar izlediğin zamanlar es geçersin. Yalnız final bölümünde sağlam boşluğa düşüyor insan.Friends'deki son yeterli ve iyi bence. Bu arada ben final bölümünü izlemedim Friends'in ama bunca yıldır izlediğim diziden elbette spoiler yedim.
Bir gün elbette izleyeceğim ama şu ana kadar son 4-5 bölümü izlemeden başa döndüm hep. Sebebi de o dediğin boşluğa düşecek olmam ve kötü hissedecek olmam. Son bölümleri izlemeden başa dönünce o his olmuyor.Bir kere izle bence, tekrar tekrar izlediğin zamanlar es geçersin. Yalnız final bölümünde sağlam boşluğa düşüyor insan.
Ama karakterlerin o muazzam sonunu görmek çok iyi oluyor. Belki de Phoebe Buffay şu anda çocukları olmuş, Mike ile mutlu mesut yaşıyordur şu anda ya da Chandler, Monica ile güzel günleri kovalıyordur iki çocuğuyla. Çocukları uzaklaşıp gitmiştir. Ross, Rachel ile belki de bir çocuk daha yapmıştır, ikisi de aynı zamanda kariyerindedir. Ross hatta belki de üniversitede çok yüksek mevkilere gelmiştir.Bir gün elbette izleyeceğim ama şu ana kadar son 4-5 bölümü izlemeden başa döndüm hep. Sebebi de o dediğin boşluğa düşecek olmam ve kötü hissedecek olmam. Son bölümleri izlemeden başa dönünce o his olmuyor.
Finali izlemesem de dizinin yani karakterlerin sonunu biliyorum. Ben Friends'e 6.5 sene önce başlamıştım, 6.5 yıl boyunca diziyi spoiler yemeden takip etmek pek mümkün değil maalesef.Ama karakterlerin o muazzam sonunu görmek çok iyi oluyor. Belki de Phoebe Buffay şu anda çocukları olmuş, Mike ile mutlu mesut yaşıyordur şu anda ya da Chandler, Monica ile güzel günleri kovalıyordur iki çocuğuyla. Çocukları uzaklaşıp gitmiştir. Ross, Rachel ile belki de bir çocuk daha yapmıştır, ikisi de aynı zamanda kariyerindedir. Ross hatta belki de üniversitede çok yüksek mevkilere gelmiştir.
Bir kere izle, ondan sonra izlemesen de olur, hatta onuncu sezonu bile izlemesen olur.Finali izlemesem de dizinin yani karakterlerin sonunu biliyorum. Ben Friends'e 6.5 sene önce başlamıştım, 6.5 yıl boyunca diziyi spoiler yemeden takip etmek pek mümkün değil maalesef.