1x7
Yine çok iyi bir bölümdü. Chandler'ın elektrik kesildikten sonraki maceraları güzeldi.
Puanım: 9/10
@cookies ben komedi sevmiyorum fantastik diziler seviyorum ayrıca final yapmış dizilerede bakmıyorum güncel olucam
aaaaa ezele kötü diyenler diziyi çekemeyen kenan düşmanlarıdır aklı basında birisi ezele eleştiri yapmaz ayrıca ezelin müziklerine bayılıcaksın o müzikler olmadan sahneler eksik kalıyorAnladim ama hep fantastik hep fantastik Guzeller ama ne biliyim iste baymiyomuHos bende fantastik yabanci dizi izlerim napiyim komediyi aile dizisini.
Haklisin guncel olmak lazim mesela ben Ezele baslayacagim ama yorumlar kötu müzik sesinden adamlarin sesi duyulmuyomus mesela 11 böpumunu indirdim bakalim karadayida 66. Bolumdeyim bitsin baslayacagim
Anladim en yakin zamanda baslayacagimaaaaa ezele kötü diyenler diziyi çekemeyen kenan düşmanlarıdır aklı basında birisi ezele eleştiri yapmaz ayrıca ezelin müziklerine bayılıcaksın o müzikler olmadan sahneler eksik kalıyor
toygar ışıklı harika müzikler yapmıştı ezel dizisinde vlla kurtlar vadisi müziklerine eş değerde nefis müziklerdi 🙂
🙂🙂
🙂
3 mü 93x9
Yine güzel bir Şükan Günü bölümüydü. Dizinin böyle özel bölümleri daha bir komik oluyor.
Ross neymiş gençliğinde yahu. Uyuşturucu falan.
Chandler'ın işinin güzel bitmesine sevindim.
10/10
Cık cık cık.3x10
Önceki bölüm kadar güldürmese de yine de iyi bir bölümdü.
9/10
Friends'in az güldürdüğü bölümleri bile diğer dizilerden çok güldürebiliyor.Cık cık cık.
O yüzden demedim sezonu yine 3 yapmışsın 6 yapman gerekirken.Friends'in az güldürdüğü bölümleri bile diğer dizilerden çok güldürebiliyor.
6x11
Joey ve dansçı kız aşkını bizimkiler bitirdi.Ama iyi oldu. Ben zaten pek samimi bulmamıştım kızı.
Acaba günün birinde bu 6'lıya birileri katılır mı?
8.5/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?