Klasik Friends - Dizi Yorumları

1x7

Yine çok iyi bir bölümdü. Chandler'ın elektrik kesildikten sonraki maceraları güzeldi. :D

Puanım: 9/10

6x7

Çok komik bir bölümdü. :D Dizi boyunca güldüren o kadar çok şey oluyor ki, ama yine de yazayım bir tane. :D

Chandler'ın Monica içerisi girmesin diye, Ross çıplak demesi çok güldürdü. :D

9/10

6x8

Chandler'ın erkek arayışı çok iyiydi. Özellikle Ross'u makyaj yaparken yakaladığı sahne harikaydı. :D

10/10

@cookies ben komedi sevmiyorum fantastik diziler seviyorum ayrıca final yapmış dizilerede bakmıyorum güncel olucam :kiki::kiki:

@cookies ben komedi sevmiyorum fantastik diziler seviyorum ayrıca final yapmış dizilerede bakmıyorum güncel olucam :kiki::kiki:

Anladim ama hep fantastik hep fantastik Guzeller ama ne biliyim iste baymiyomu :) Hos bende fantastik yabanci dizi izlerim napiyim komediyi aile dizisini. :)
Haklisin guncel olmak lazim mesela ben Ezele baslayacagim ama yorumlar kötu müzik sesinden adamlarin sesi duyulmuyomus mesela 11 böpumunu indirdim bakalim karadayida 66. Bolumdeyim bitsin baslayacagim :)

Anladim ama hep fantastik hep fantastik Guzeller ama ne biliyim iste baymiyomu :) Hos bende fantastik yabanci dizi izlerim napiyim komediyi aile dizisini. :)
Haklisin guncel olmak lazim mesela ben Ezele baslayacagim ama yorumlar kötu müzik sesinden adamlarin sesi duyulmuyomus mesela 11 böpumunu indirdim bakalim karadayida 66. Bolumdeyim bitsin baslayacagim :)
aaaaa ezele kötü diyenler diziyi çekemeyen kenan düşmanlarıdır aklı basında birisi ezele eleştiri yapmaz ayrıca ezelin müziklerine bayılıcaksın o müzikler olmadan sahneler eksik kalıyor
toygar ışıklı harika müzikler yapmıştı ezel dizisinde vlla kurtlar vadisi müziklerine eş değerde nefis müziklerdi 🙂
🙂🙂
🙂

aaaaa ezele kötü diyenler diziyi çekemeyen kenan düşmanlarıdır aklı basında birisi ezele eleştiri yapmaz ayrıca ezelin müziklerine bayılıcaksın o müzikler olmadan sahneler eksik kalıyor
toygar ışıklı harika müzikler yapmıştı ezel dizisinde vlla kurtlar vadisi müziklerine eş değerde nefis müziklerdi 🙂
🙂🙂
🙂
Anladim en yakin zamanda baslayacagim :)

1x8

Bu bölümdeki Chandler'ın meselesi güldürdü. Ross da çok iyiydi. :D

Puanım: 8.5/10

1x9 ve 1x10

Bölümler yine güzeldi. :D Ross'un maymununa karşı hisleri ve doğmamış çocuğuna yaptığı konuşma güldürdü. :F

Puanım: 8.5/10

Son düzenleme:
6x9

Yine güzel bir Şükan Günü bölümüydü. Dizinin böyle özel bölümleri daha bir komik oluyor. :D

Ross neymiş gençliğinde yahu. Uyuşturucu falan. :D

Chandler'ın işinin güzel bitmesine sevindim. :D

10/10

3x10

Önceki bölüm kadar güldürmese de yine de iyi bir bölümdü. :D

9/10

Friends'in az güldürdüğü bölümleri bile diğer dizilerden çok güldürebiliyor. :D

6x11

Joey ve dansçı kız aşkını bizimkiler bitirdi. :D Ama iyi oldu. Ben zaten pek samimi bulmamıştım kızı. :D

Acaba günün birinde bu 6'lıya birileri katılır mı?

8.5/10

Friends'in az güldürdüğü bölümleri bile diğer dizilerden çok güldürebiliyor. :D

6x11

Joey ve dansçı kız aşkını bizimkiler bitirdi. :D Ama iyi oldu. Ben zaten pek samimi bulmamıştım kızı. :D

Acaba günün birinde bu 6'lıya birileri katılır mı?

8.5/10
O yüzden demedim sezonu yine 3 yapmışsın 6 yapman gerekirken. :D