Ben de başlıcam yazınowww komedi ?
konu terk ...
önümüzdeki yıllar belkiBen de başlıcam yazınSenin de komediye el atma vaktin geldi
![]()
Haklısın bir daha öyle yaparım.Spoilerın başına kaçıncı sezon olduğuna dair bir şey yaz. Kim nereden bilsin neyle ilgili spoiler verdiğini.
Bu kadar hızlı gitme bence araya başka diziler koy.![]()
Güzel olanı saklamak yerine hemen tüketmek isteyenlerdensin herhalde. Friends iyi tabii de yani bir sonu var ve o son ne kadar geç o kadar iyi.Haklısın bir daha öyle yaparım.
It's Always Sunny in Philadelphia'da sizi bekliyorum. 2 bölümüm kaldı ve bitirmek istemiyorum. Fargo'nun 3. bölümünü izlemek için kendimde güç arıyorum yapabilir miyim diye.Breaking Bad'de araya çok zaman girdi. Bir de 50 dakika. Yaza bırakacağım sanırım. -Bu da demek oluyor ki yazın izleyeceğim bir dizi iptal edilecek.
-
İzlemediğim dizilerdense başlamak istediğim pek yok. Çok diziye başlamak da istemiyorum. Friends iyi bence şu an. Boşluğumdayken açıp 1-2 saatimi onlara gülerek geçirmek hoşuma gidiyor.![]()
Güzel olanı saklamak yerine hemen tüketmek isteyenlerdensin herhalde. Friends iyi tabii de yani bir sonu var ve o son ne kadar geç o kadar iyi.![]()
Tekrar tekrar aynı diziyi izlemek de saçma bence. Aradan 3-5 yıl geçse neyse.İzlemedikten sonra saklasam ne olacak ki?Sondan kaçmaya çalışmıyorum ben çünkü son benim bitiş olmayacak, tekrar izleyeceğim.
![]()
Tekrar tekrar aynı diziyi izlemek de saçma bence. Aradan 3-5 yıl geçse neyse.![]()
Benim daha bitirmeme var üç sezonu 2-3 senede izlerim. Ondan sonra da zaten ilk sezonu izleyeli yıllar geçmiş oluyor her yıl 1-2 sezon şeklinde izlemeye devam edebilirim. Hemen bitirene ödül vermiyorlar tasarruflu izlemek lazım.İzlemek istiyorsan izle bence.3-5 yıl çok uzun bir süreç. O kadar ayrı kalamam.
![]()
Benim daha bitirmeme var üç sezonu 2-3 senede izlerim. Ondan sonra da zaten ilk sezonu izleyeli yıllar geçmiş oluyor her yıl 1-2 sezon şeklinde izlemeye devam edebilirim. Hemen bitirene ödül vermiyorlar tasarruflu izlemek lazım.![]()
Bul başka dizi yavaşlat onu.Ya benim arkadaşla yakın gitmem gerek.Onun izleyecek dizisi yok. Freaks and Geeks'i verdim 1 haftada bitirmiş.
O yüzden ben de hızlıyım ve halimden memnunum.
Bence sen çok yavaş gidiyorsun.![]()
Bul başka dizi yavaşlat onu.![]()
9 vermeye elim gitmiyor.Maşallah her bölüme 10 puan veriyorsun diziye fena kaptırdın @berkann![]()