Klasik Friends - Dizi Yorumları

owww komedi ?

konu terk ...

Spoilerın başına kaçıncı sezon olduğuna dair bir şey yaz. Kim nereden bilsin neyle ilgili spoiler verdiğini. :(

Bu kadar hızlı gitme bence araya başka diziler koy. :(
Haklısın bir daha öyle yaparım. :(

It's Always Sunny in Philadelphia'da sizi bekliyorum. 2 bölümüm kaldı ve bitirmek istemiyorum. Fargo'nun 3. bölümünü izlemek için kendimde güç arıyorum yapabilir miyim diye. :D Breaking Bad'de araya çok zaman girdi. Bir de 50 dakika. Yaza bırakacağım sanırım. -Bu da demek oluyor ki yazın izleyeceğim bir dizi iptal edilecek. :(-

İzlemediğim dizilerdense başlamak istediğim pek yok. Çok diziye başlamak da istemiyorum. Friends iyi bence şu an. Boşluğumdayken açıp 1-2 saatimi onlara gülerek geçirmek hoşuma gidiyor. :D

Haklısın bir daha öyle yaparım. :(

It's Always Sunny in Philadelphia'da sizi bekliyorum. 2 bölümüm kaldı ve bitirmek istemiyorum. Fargo'nun 3. bölümünü izlemek için kendimde güç arıyorum yapabilir miyim diye. :D Breaking Bad'de araya çok zaman girdi. Bir de 50 dakika. Yaza bırakacağım sanırım. -Bu da demek oluyor ki yazın izleyeceğim bir dizi iptal edilecek. :(-

İzlemediğim dizilerdense başlamak istediğim pek yok. Çok diziye başlamak da istemiyorum. Friends iyi bence şu an. Boşluğumdayken açıp 1-2 saatimi onlara gülerek geçirmek hoşuma gidiyor. :D
Güzel olanı saklamak yerine hemen tüketmek isteyenlerdensin herhalde. Friends iyi tabii de yani bir sonu var ve o son ne kadar geç o kadar iyi. :):)

Güzel olanı saklamak yerine hemen tüketmek isteyenlerdensin herhalde. Friends iyi tabii de yani bir sonu var ve o son ne kadar geç o kadar iyi. :):)

İzlemedikten sonra saklasam ne olacak ki? :) Sondan kaçmaya çalışmıyorum ben çünkü son benim bitiş olmayacak, tekrar izleyeceğim. :)

How I Met Your Mother çakması.

How I Met Your Mother Friends çakması.

Friends'de Akasya Durağı çakması.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İzlemek istiyorsan izle bence. :D 3-5 yıl çok uzun bir süreç. O kadar ayrı kalamam. :D
Benim daha bitirmeme var üç sezonu 2-3 senede izlerim. Ondan sonra da zaten ilk sezonu izleyeli yıllar geçmiş oluyor her yıl 1-2 sezon şeklinde izlemeye devam edebilirim. Hemen bitirene ödül vermiyorlar tasarruflu izlemek lazım. :D

Benim daha bitirmeme var üç sezonu 2-3 senede izlerim. Ondan sonra da zaten ilk sezonu izleyeli yıllar geçmiş oluyor her yıl 1-2 sezon şeklinde izlemeye devam edebilirim. Hemen bitirene ödül vermiyorlar tasarruflu izlemek lazım. :D

Ya benim arkadaşla yakın gitmem gerek. :D Onun izleyecek dizisi yok. Freaks and Geeks'i verdim 1 haftada bitirmiş. :D O yüzden ben de hızlıyım ve halimden memnunum. :D

Bence sen çok yavaş gidiyorsun. :(

4x18

Çok çok iyi bir bölümdü. :D Anlatılan 3 hikayede fazlasıyla güldürdü. Ama bölümün yıldızı kesinlikle Rachel'dı.:D

Joshua'nın ailesine iç çamaşırlarıyla yakalanması ve öyle yemeğe gitmiş olması kahkaha attırdı. :F

10/10

4x19

Yine çok güzel bir bölümdü. Özellikle sonlara doğru kahkaha attım. :F
Monica ve Rachel'ın evleri uğruna öpüşme teklif etmeleri ve Joey ve Chandler'ın bunu kabul etmesi çok komikti. :D

9/10

Friends 4x20

Bu bölüm de çok iyiydi.
Chandler, Joey'i çevirirken şeyini görmesi çok komikti. :D

Rachel kızacağıza gerçekten acıyorum ya. Hani Joshua o kadar yakışıklı birisi de değil ama bir türlü olamadılar. :D Bu bölümdeki gelinlik tesadüfü ve Joshua'nın tepkisi iyiydi. :D

10/10

5x1

Çok iyi bir sezon başlangıcı oldu.
Monica ve Chandler ilişkisi de başlamış oldu. :D

10/10

5x2

Chandler'ın, Monica'yı öptükten sonra diğer kızları da öpmesi çok iyiydi. :F Ayrıca iyi kıvırıyor. :D

10/10

5x3

Bölümün sonunda duygulandım. :(
Phoebe. :(

Güldüğüm bir çok yer vardı. :D Chandler-Monica ilişkisi baştan sona komik ilerliyor bir kere. :D Küçük Chandler'ın kız çıkması da çok komikti. :F

10/10