Klasik Friends - Dizi Yorumları

PP değiş cidden ok komik bir sahneydi ama avatarda olmamış hiç

Dış dünyaya yani gerçek dünyaya dair sahnelerin çok olması da keyifli oluyor, sitcomun dışına çıkılan sahneler yani
Bana her türlü keyif veriyor. Ev ve cafe ortamını da çok seviyorum dizinin, samimi geliyor. Dış çekimli bölümler de. İleride dış çekimli bolca bölüm var, sezon finalleri özellikle.

Az önce 3x09'u izledim, futbol bölümü. Ne kadar beğeneceğini merak ediyorum, benim favori bölümlerimden.

Son düzenleme:
Reactions: Tolstoyevski
simdi üyelik tarihine baktim, Kasimda 10 sene 😱 yani baya cocukken gelmissin foruma. Sasirmamak lazim ozaman
Leyla ile Mecnun ne kadar izleniyor diye merak ediyordum ve reytinglere bakıyordum sonra baktım futbol falan da konuşuluyor üye oldum.

Reactions: Dosi
Leyla ile Mecnun ne kadar izleniyor diye merak ediyordum ve reytinglere bakıyordum sonra baktım futbol falan da konuşuluyor üye oldum.
okadar erken yasta internet ile ilgili olman sasirtti

ben de Survivor icin yorum yazabilmek icin üye oldum ama bir kac sene tereddüt ettikten sonra
yorum yazarim sonra bir daha ugramam diyerekten kullanici adini nedense dosimosi yapip üye olmustum
yine evet cok aktif olmadim ama bir bucuk sene sonrasi artik kaptirdik kendimizi buraya

Reactions: HeisenBerg
Okumayı söktüğümden beri internet kullanıyorum normal bence.
Benim inişli çıkışlı hep aktiflik durumum, bir ara uzun süre girmedim. Okul yüz yüze olsa da pek değişmezdi herhalde bu durum ama şu an fırsat buluyorken giriyorum.

Zaten forumda tanıdığım tüm öğrenciler çok fazla aktif oluyorlar forumda
ben öğrenciyken foruma haftada 1 uğradım

Çalışırken aktifliğim fazlaydı ama

3.sezon 2.sezona göre bir tık altta başladı sanki. 4-5 bölüm geçti ama çok beğendiğim bir bölüm yok henüz. Joey yine iyi ama
Garip bir şekilde OMG da iyi baya

Son mesajını garipsediğimi belirtmeliyim. Kaç zamandır gömdüğün dizi bir anda 2. Olacak kıvama gelmiş hem de bir kaç gün sonrası

Peki HIMYM ve Good Place kaçıncı sıradalar?
Artı yorumda en ufak bir detay yok. Özete baktım hangi bölümlerden bahsediyorsun diye

Reactions: HeisenBerg
Bölümlerden modum yerindeyse bahsediyorum bahsetme gereği duymamışım

Hiçbir zaman gömmedim bu arada
2.olacak kıvama gelmedi aslında ama 10 ve 11 çok iyiydi
Diğer bölümler de bu tatta giderse neden olmasın? The Good Place'ı bu sınıflandırma içine koymam. HIMYM çok bayıldığım bir dizi değildi sadece Barney'e bayılıyordum

ok ok inandim
baska hangi dizi var ozaman izlediklerin. Ozaman Friends zaten otomatikmen 2. olur
ben bu yazdiklarin harici söz ettigin dizilere denk gelmedim cünkü

Reactions: xdragxx
ok ok inandim
baska hangi dizi var ozaman izlediklerin. Ozaman Friends zaten otomatikmen 2. olur
ben bu yazdiklarin harici söz ettigin dizilere denk gelmedim cünkü
Sitcom çok izlemedim
TBBT, 70's Show dışında da yok galiba aklıma gelmiyor.

Sitcom çok izlemedim
TBBT, 70's Show dışında da yok galiba aklıma gelmiyor.
70's Show 😱 onu da izledim zamaninda

tamam ozaman Friends 2 numara diyebiliriz ama Seinfeld öncesi kesfetseydin 1 numaran olabilirdi

ilk favori dizilerin tadi ayri oluyor

Reactions: xdragxx
70's Show 😱 onu da izledim zamaninda

tamam ozaman Friends 2 numara diyebiliriz ama Seinfeld öncesi kesfetseydin 1 numaran olabilirdi
Evet 1.olurdu Seinfeld izlerdim direkt 2.olurdu

70's Show 2 sezon izledim ama sarmadı. Dizide konu sürekli cinsel ilişki ve uyuşturucaya gelip başa sarıyordu ben de bıraktım