Kanka yeni site buldum şimdi başlıyorum 23 dakika bekleKahkaha efekti olmayan sit-com mu var.Neyse diziye odaklan. .ss
@mrt-06 çok sıkıldım 12.dakikada hiç gülemedim normal mi yoksa alışacak mıyım zamanla
Son düzenleme:
Kanka yeni site buldum şimdi başlıyorum 23 dakika bekleKahkaha efekti olmayan sit-com mu var.Neyse diziye odaklan. .ss
Sorun sende.Kanka yeni site buldum şimdi başlıyorum 23 dakika bekle
@mrt-06 çok sıkıldım 12.dakikada hiç gülemedim normal mi yoksa alışacak mıyım zamanlatebessüm dahi etmedim acaba bende mi sorun
12.dakikadan sonra hafiften gülümsemeye başladım dur bakalım ya yabancı komedi olunca tam etki almıyorum sanırım alışmam gerekecek durSorun sende.Bu kadar sevilen bir diziyi nasıl beğenmezsin ya. .ss
Devam devam dizi çok güzel hatta bak Avrupa Yakasında bile bu diziden alıntılar var.12.dakikadan sonra hafiften gülümsemeye başladım dur bakalım ya yabancı komedi olunca tam etki almıyorum sanırım alışmam gerekecek dur
Friends 1.bölüm yorumlarım...
Aslında yabancı dizi komedisi ilk kez izlememle bağlantılı olabilir ama ilk 10 dakikalık kısım tam güldürmedi ama 10.dakikadan itibaren gülmeye başladım. He kahkaha atmadım ama güldürdü Yani.
Karakterler çok iyi onlarda bir sıkıntı Yok izledikçe daha da ısınıp güleceğimden şüphem Yok ama isimleri henüz ezberleyemedim. Şu an İçin erkek karakterlerden o inek tipli olan sevdim. Kızlardan da Paul ile gönül eğlendiren
@mrt-06
Tamam kankaDevam devam dizi çok güzel hatta bak Avrupa Yakasında bile bu diziden alıntılar var.
Erkekler;
Uzun saf olan; Ross
Sapık ve oyuncu; Joey
Sürekli şaka yapan; Chandler
Kızlar;
Şarkı söyleyen garip konuşan; Phoebe
Titiz olan; Monica
Sarışın olan; Rachel
Harika demek friendse başladınTamam kanka
Zamanla daha çok ısınırsın ilk 3-5 bölüm karakterleri tanıma süreci.12.dakikadan sonra hafiften gülümsemeye başladım dur bakalım ya yabancı komedi olunca tam etki almıyorum sanırım alışmam gerekecek dur
Aslında yabancı dizi komedisi ilk kez izlememle bağlantılı olabilir ama ilk 10 dakikalık kısım tam güldürmedi ama 10.dakikadan itibaren gülmeye başladım. He kahkaha atmadım ama güldürdü Yani.
Karakterler çok iyi onlarda bir sıkıntı Yok izledikçe daha da ısınıp güleceğimden şüphem Yok ama isimleri henüz ezberleyemedim. Şu an İçin erkek karakterlerden o inek tipli olan sevdim. Kızlardan da Paul ile gönül eğlendiren
@mrt-06
Zamanla daha çok ısınırsın ilk 3-5 bölüm karakterleri tanıma süreci.12.dakikadan sonra hafiften gülümsemeye başladım dur bakalım ya yabancı komedi olunca tam etki almıyorum sanırım alışmam gerekecek dur
@mrt-06
Bana yabancı komediyi sevdiren dizi, sanırım bu diziyi bana sen önermiştin.Zamanla daha çok ısınırsın ilk 3-5 bölüm karakterleri tanıma süreci.
Zamanla daha çok ısınırsın ilk 3-5 bölüm karakterleri tanıma süreci.
Çok kişiye önerdim, olabilir.Bana yabancı komediyi sevdiren dizi, sanırım bu diziyi bana sen önermiştin.Keza o kadar laf ettiğim HIMYM'nın şuan 5. sezonundayım, acaba bir o kadar da yine laf attığım Big Bang Teory'e başlasam mı?
Bu arada hala Friends'in son 4 bölümünü izlemedim desem inanır mısın.
Ya afişine bakıyorum da hepsi birbirinden gıcık gibi duruyor. .ss HIMYM'de hiç değilse oyuncular sevimli.Çok kişiye önerdim, olabilir.
Başla onu da seversin.
Enteresan, sebebi ne ki?
Tanısan seversin.Ya afişine bakıyorum da hepsi birbirinden gıcık gibi duruyor. .ss HIMYM'de hiç değilse oyuncular sevimli.
Bitirmeye hazır değilim hani çok sevdiğin bir çikolata olur da bitmesin diye yemeğeye kıyamazsın ya onun gibi. .ss
bende defalarca izlemiştim. son 5 senedir hiç bakmadım. bende düşünüyorum tekrar bakmayaYeniden başlamak lazım bu diziye, efsaneydi.
Bir arkadaş grubu var dizide 30 yaşındalar 40 yaşına kadar olan süreçte yaşadıkları olayları anlatıyor. Bu dizinin final bölümünün aldığı reyting ABD'de reyting rekorudur ve 13 yıldır geçilememektedir bu bir dipnot.
İyi seyirler size.Bir arkadaş grubu var dizide 30 yaşındalar 40 yaşına kadar olan süreçte yaşadıkları olayları anlatıyor. Bu dizinin final bölümünün aldığı reyting ABD'de reyting rekorudur ve 13 yıldır geçilememektedir bu bir dipnot.@denizz19
Teşekkür ederim, günün birinde umarım ortak bir dizimiz olur.İyi seyirler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?