Ben de başlıcam yazınowww komedi ?
konu terk ...
önümüzdeki yıllar belkiBen de başlıcam yazınSenin de komediye el atma vaktin geldi
Haklısın bir daha öyle yaparım.Spoilerın başına kaçıncı sezon olduğuna dair bir şey yaz. Kim nereden bilsin neyle ilgili spoiler verdiğini.
Bu kadar hızlı gitme bence araya başka diziler koy.
Güzel olanı saklamak yerine hemen tüketmek isteyenlerdensin herhalde. Friends iyi tabii de yani bir sonu var ve o son ne kadar geç o kadar iyi.Haklısın bir daha öyle yaparım.
It's Always Sunny in Philadelphia'da sizi bekliyorum. 2 bölümüm kaldı ve bitirmek istemiyorum. Fargo'nun 3. bölümünü izlemek için kendimde güç arıyorum yapabilir miyim diye.Breaking Bad'de araya çok zaman girdi. Bir de 50 dakika. Yaza bırakacağım sanırım. -Bu da demek oluyor ki yazın izleyeceğim bir dizi iptal edilecek.-
İzlemediğim dizilerdense başlamak istediğim pek yok. Çok diziye başlamak da istemiyorum. Friends iyi bence şu an. Boşluğumdayken açıp 1-2 saatimi onlara gülerek geçirmek hoşuma gidiyor.
Güzel olanı saklamak yerine hemen tüketmek isteyenlerdensin herhalde. Friends iyi tabii de yani bir sonu var ve o son ne kadar geç o kadar iyi.
Tekrar tekrar aynı diziyi izlemek de saçma bence. Aradan 3-5 yıl geçse neyse.İzlemedikten sonra saklasam ne olacak ki?Sondan kaçmaya çalışmıyorum ben çünkü son benim bitiş olmayacak, tekrar izleyeceğim.
Tekrar tekrar aynı diziyi izlemek de saçma bence. Aradan 3-5 yıl geçse neyse.
Benim daha bitirmeme var üç sezonu 2-3 senede izlerim. Ondan sonra da zaten ilk sezonu izleyeli yıllar geçmiş oluyor her yıl 1-2 sezon şeklinde izlemeye devam edebilirim. Hemen bitirene ödül vermiyorlar tasarruflu izlemek lazım.İzlemek istiyorsan izle bence.3-5 yıl çok uzun bir süreç. O kadar ayrı kalamam.
Benim daha bitirmeme var üç sezonu 2-3 senede izlerim. Ondan sonra da zaten ilk sezonu izleyeli yıllar geçmiş oluyor her yıl 1-2 sezon şeklinde izlemeye devam edebilirim. Hemen bitirene ödül vermiyorlar tasarruflu izlemek lazım.
Bul başka dizi yavaşlat onu.Ya benim arkadaşla yakın gitmem gerek.Onun izleyecek dizisi yok. Freaks and Geeks'i verdim 1 haftada bitirmiş.O yüzden ben de hızlıyım ve halimden memnunum.
Bence sen çok yavaş gidiyorsun.
Bul başka dizi yavaşlat onu.
9 vermeye elim gitmiyor.Maşallah her bölüme 10 puan veriyorsun diziye fena kaptırdın @berkann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?